Tudor Tanase Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Eu am varianta HZJ105 GX-R(mentionez ca nu am vazut niciun buton care sa cupleze diferentialul central) Sa inteleg @Tudor ca nici tu nu ai avut,dar ai montat dupa aceea MRL-uri?:tk Varianta ta nu este pe aici, doar Standard, RV (foarte putine, de fapt tot Standard dar cu unele mici conforturi), GXL si Sahara. E ok, daca ai 2H-4H-N-4L pe maneta nu ai diferential central. Deci 4x2 cind esti pe drumuri tari/uscate si 4x4 NUMAI in teren/zapada etc. Eu am avut MRL-uri din fabrica. Dar cum ziceam, daca n-asi avea nu mi-asi pune. Sincer, singurul lucru la care-s bune e daca de ex. manevrezi o remorca cu spatele si nu vrei sa omori ambreiajul: Lasi MRL decuplate, bagi in 4L, si iata, ai 4x2 cu reductor! Numai sa nu uiti ca ai de cca 2x atita cuplu pe puntea spate, deci fara fluieraturi de roti :wink: Apropo, mi-am schimbat cureaua de distributie azi la 112,000km si 10 ani si arata IMPECABIL! Dar nu vrei sa risti... (originala Toyota, si tot originala am pus :h5) Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Aprilie 8, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? eu deocamndata nu am schimbat nimic ..nu-mi vine sa desfac niciun surub:grin: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate