Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebare legata de puntile de Toyota

Farfarello

Postări Recomandate

Salutare. Sper ca nu am postat unde nu trebuie.

Am urmatoare intrebare: la al meu Samurai se face o conversie la elicoidale cu punti de Toyota LJ70. Tot acum vreau sa fac o conversie la frane pe disc pentru puntea spate si doresc sa stiu daca capetele puntilor de LJ70 sunt identice cu capetele puntilor de Toyota Hilux (modelul anterior cu punte rigida fata).

Aceasta intrebare mi-a fost pusa de catre cei care imi furnizeaza aceste conversii si nu prea stiu ce sa le raspund, de aceea am apelat la voi care sunteti mai in masura sa imi raspundeti.

Daca aveti cumva alte propuneri, multumesc.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intrebare legata de puntile de Toyota

Ok, multumesc.

Poate este si cineva care a masurat exact aceste dimensiuni, este vorba mai exact de prinderile puntii spate LJ70 - Hilux.

Bogdan,

Link spre comentariu

zi exact ce sa iti masor si la ce model anume de hilux pre sau post 89.

te stiu cumparator de de piese si nu fabricant, asa ca ar trebui sa te orientezi direct la puntile de hilux (daca nu sunt identice cu cele de 70) pt ca tot ce iti vei cumpara din state este dedicat pt toyota hilux , nu stiu de ce americanii astia nu dau prea multi bani pe land cruiser si prefera hiluxul.

Link spre comentariu

E vorba de prinderile pe puntea spate, distantele dintre gauri/pozitionare.

Si nu stiu daca este identica prinderea cu LJ70.

Eu vreau sa cumpar din SUA un kit pentru mine de conversie la discuri, si asa cum ai zis si tu astea stiu doar de Hilux.

Gasesc vreun kit pt LJ70 aici, sa nu cumva sa nu fie identica treaba?

Bogdan,

Link spre comentariu

la cati strungari buni gasesti in cluj eu as cumpara 2 discuri de frana de toyota hilux model pre 89 pt ca nu sunt ventilate si poti pune etrier de vw golf-pasat de spate sa ai si frana de mana pe acelasi etrier .

discul de frana sigur potriveste de la hilux la LJ

Link spre comentariu

Sustin postarea lui ZEP de mai sus , alternativa este etrierul separat pentru frina de mina , care inseamana munca la dublu . Discul simplu de frina e mai usor de pus in practica decit cel ventilat.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare