DELU Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 salut, am o feroza si de ceva timp vajaie ceva la ea, se aude undeva in dreapta fata.mentionez ca nu s-a auzit decat dupa ce am fost pe dealuri cu ea dupa care am mers cam 40 km pe asfalt.la inceput se auzea tare doar cand reduceam pe la 30 km/h, acum doar vajaie.ce ar putea fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: vajait suparator 1. Rulment 2. MRL (doar daca e automat, daca e manual e mai putin probabil) 3. Cap planetara, desi ala troncane in general, nu vajaie. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DELU Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: vajait suparator s-a rezolvat.dupa inca cativa km parcursi a inceput sa faca tot mai tare de zici ca se rupea ceva.raspunsul era ca nu avea deloc ulei in cutie.acum totul e perfect.va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
benassy Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: vajait suparator Am si eu o problema asemanatoare, doar ca la mine e un suierat ca de curea. Cureaua de distributie este noua acum deci exclud sa fie ea, si prin faptul ca zgomotul se aude de undeva din spatele motorului (partea dinspre parbriz). Masina este o Feroza din 97, cineva mi-a zis ca modelul asta are turbina si de aceea se aude doar cand turez peste 2000 de ture. Voi ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: vajait suparator Nu exista Feroza cu turbina. Poate Rocky cu motor de 2.8 pe motorina. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
benassy Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: vajait suparator ok in aceasta situatie ce poate fii? peste 2000 de ture incepe suieratu'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: vajait suparator Benassy, cum sa-ti spunem noi ce are masina ta cand tu nici nu stii ce masina ai? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
benassy Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: vajait suparator Iti mai spun odata....stiu exact ce masina am...am scris si mai sus ...este o FEROZA din 1997. Faza cu turbina era o supozitie a unui prieten. Iar acum sa reformulez intrebarea.. in acest caz in care nu este ROCKY, nu este diesel, si nu are turbina, ce credeti voi ca ar putea genera acest suierat? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate