Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duminica, 19.06.11, iesire soft pe Grohotis

LorDeko

Postări Recomandate

Re: Duminica, 19.06.11, iesire soft pe Grohotis

vazand acum filmuletele de la cealalta iesire, imi pare rau ca n-am participat si eu azi, avand alte treburi. traseul ala era la limita, nici prea-prea, nici foarte-foarte, suficient incat sa-ti placa, sa simti ca faci offroad si sa te intorci pe rotile tale acasa, apoi :grin:

astept filmuletul zilei de azi, si poate inca o iesire in zona.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vazand acum filmuletele de la cealalta iesire, imi pare rau ca n-am participat si eu azi, avand alte treburi. traseul ala era la limita, nici prea-prea, nici foarte-foarte, suficient incat sa-ti placa, sa simti ca faci offroad si sa te intorci pe rotile tale acasa, apoi :grin:

astept filmuletul zilei de azi, si poate inca o iesire in zona.

Trebuia sa vii, am fost eu cu AT-uri si n-am fost tras la troliu decit o data :)) am fiert motorul de vre-o doua ori, dar asta nu se pune ca l-a fiert si Landcruser-ul ... si pajero din Campina de 2.8 :)

Una peste alta a fost super, multumesc celorlati ca au avut rabdare cu un incepator ca mine si m-au ajutat si sfatuit cind a trebuit :tk

Tot Samuraiul ' ii cel mai tare
Link spre comentariu

ha ha cum zice Eko o iesire soft,,,:ha: nici hard nu a fost ....a fost perfecta pentru mine dupa o lipsa de off de vre-o 2 luni...

Jimny nu se dezminte si astazi a condus coloana mai mult decat onorabil as zice dar las participantii sa confirme:h5

frumoasa iesirea, oameni de calitate! super!:dr1:10

Link spre comentariu

@Kali: pai tot AT-uri am si eu, de aia zic ca ar fi fost interesant :grin: din pacate am avut ceva treburi ieri, dar acum ma gandesc ca mai bine le saream si veneam cu voi... asta este, incerc sa fiu mai pe faza tura viitoare :wink:

Link spre comentariu

salut...se poate defini cuvantul ''soft'' ? Se poate merge cu un Range Rover Sport cu anvelope de strada? ..

Ce pacat ca nu ai venit.:cr1 Mi-ar fi placut sa vad si eu un range sport pe acolo. Nu te mai lua dupa gura lumii:ha:.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare