Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duminica, 19.06.11, iesire soft pe Grohotis

LorDeko

Postări Recomandate

Re: Duminica, 19.06.11, iesire soft pe Grohotis

Ce dracu bai Eko ??? Ce-i saracia asta de poze ???
pai inca nu le-a developat :) pe cele de saptamana asta pentru ca inca mai lucreaza la filmul si pozele promise de la iesirea de duminica trecuta :) ...
exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropos si de iesirea de luni seara...ceva poze si filmulete???

...asteptam cu nerabdare!

:tk

Link spre comentariu

N-a fost nimic interesant la iesirea asta:grin:. Pisaje erau, dar era atmosfera asa de incarcata de zici ca era ceata....

Link spre comentariu

Apropos si de iesirea de luni seara...ceva poze si filmulete???

...asteptam cu nerabdare!

:tk

Urmeaza sa scot filmarile, facem topic separat :h5

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

salut! poate cineva,va rog,sa detalieze traseul pe creasta grohotisului? pe unde intrarea,timp aproximativ de parcurs,pe unde se coboara...

multumesc!

Link spre comentariu

salut! poate cineva,va rog,sa detalieze traseul pe creasta grohotisului? pe unde intrarea,timp aproximativ de parcurs,pe unde se coboara...

multumesc!

Daca dai un search gasesti detalii o droaie +track........

Asa de curiozitate, cu ce masina vrei sa te duci pe acolo ??

:ha1

Link spre comentariu

nissan patrol scurt,suspensie ome,troliu,blocant spate,at-uri 285/75/16. chiar nu poti spune in doua trei vorbe traseul? unde sa dau search?! am cautat dar n-am gasit nimic.

Link spre comentariu

Daca nu ploua merge cu AT-uri. Am fost pe 19iun si nu m-am impotmolit decit o data, si aia din prostia mea, ca am trecut prin mijlocul unei balti pe care puteam lejer sa o ocolesc. Oricum, avem sufe, ocheti, si Dan are troliu de 12.000lbs :)

Daca imi rezolv problema cu racirea motorului (vreau sa sudez vascul), vin si eu - daca mergeti duminica asta

Tot Samuraiul ' ii cel mai tare
Link spre comentariu

Daca nu ploua merge cu AT-uri. Am fost pe 19iun si nu m-am impotmolit decit o data, si aia din prostia mea, ca am trecut prin mijlocul unei balti pe care puteam lejer sa o ocolesc. Oricum, avem sufe, ocheti, si Dan are troliu de 12.000lbs :)

Daca imi rezolv problema cu racirea motorului (vreau sa sudez vascul), vin si eu - daca mergeti duminica asta

Sudeaza vascu si la iarna o sa te intrebi de ce iti consuma 30%:br. Mai cumpara un vasc. Unu fix pt vara, unu normal pt iarna

Link spre comentariu

nissan patrol scurt,suspensie ome,troliu,blocant spate,at-uri 285/75/16. chiar nu poti spune in doua trei vorbe traseul? unde sa dau search?! am cautat dar n-am gasit nimic.

Ok. In Valea Doftanei la monument faci dreapta pe un pod, apoi stanga.........ti asfaltu pana la alt pod unde faci dreapta apoi imediat stanga pe prima ulita........... de acolo se termina asfaltu si ti drumu care o sa te duca sus pe creasta. Bafta :ha1

Link spre comentariu

salut! multumesc pt traseu!:tk eu vreau sa merg dar simbata pt ca duminica nu pot,o sarbatoresc prin munca!:grin:

Link spre comentariu

eu invers, muncesc sambata, adica am facut o promisiune unei prietene si nu ma pot fofila :(

daca se fac doua gasti, una pt sambata si una pt duminica, ma abonez la cea de duminica. daca nu, asta este, ramane pe alta data ;)

Link spre comentariu

Sudeaza vascu si la iarna o sa te intrebi de ce iti consuma 30%:br. Mai cumpara un vasc. Unu fix pt vara' date=' unu normal pt iarna[/quote']

Eko, n-am ce face - ai vazut si tu data trecuta la grohotis in ce hal imi fierbea la fiecare urcare .. in plus mi-a fiert rau si saptamana trecuta pe Tabla Butii (si acolo urcarea e chiar lejera)

Vasc nou n-am gasit decit pe original si vor 25mil pe el ... cum tocmai am dat avansul pt troliu:banana, sunt out of cash pt vre-o 2 luni - dar in toamna o sa bugetez pt un vasc nou (sau poate gasesc unul convenabil sh pana atunci)

Link spre comentariu

suna foarte incurajator! :scr

pai? facem topic? facem lista? sa vada lumea, poate mai vin si altii.

ok, faci tu ? ca esti mai "batran" pe aici :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare