hdragos Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 buna ziua,doresc sa achizitionez un opel campo ca cel din imagine si as dorii citeva sfaturi despre calitatile si defectele acestei masini. motorul este isuzi de 3.1td si am inteles ca nu are punte fixa pe fata. masina va i folosita doar pt off-road soft. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 (editat) Re: pareri opel campo Sal,e Frontera cu bena,atat..Ce probleme au Fronterele,le au si astea.Motorul a fost pus pe Monterey si este de Isuzu. La noi nu am vazut deloc,insa la BG am ochit vreo doua.Exista variante in 2 si 4 usi,si costa intre 2 si 5000 EUR. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21284995374601344&f1=details http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21299594395394015&f1=details http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21307383207180101&f1=details Editat Iunie 17, 2011 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: pareri opel campo multumesc frumos SUPERDRAGOS,sa inteleg ca sunt masini bune daca nu le ceri prea mult,asta este ideea mea despre frontera chiar daca nu cunosc masina. mai am o rugaminte,daca unul din colegii care sunt din timisoara are bunavointa sa vada aceasta masina si sa isi dea o parere ai sunt recunascator si dau:2dr. pt ca sa fac un drum B-TM doar sa vad ca nu este in regula masina nu prea imi vine. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: pareri opel campo Mai sunt doua astfel de masini in Targoviste la o firma PROCOR. Din cate stiu sunt foarte multumiti de ele. Offroad nu au vazut, doar sunt exploatate la maxim pe santiere (firma e de constructii). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Re: pareri opel campo multumesc frumos SUPERDRAGOS,sa inteleg ca sunt masini bune daca nu le ceri prea mult,asta este ideea mea despre frontera chiar daca nu cunosc masina. mai am o rugaminte,daca unul din colegii care sunt din timisoara are bunavointa sa vada aceasta masina si sa isi dea o parere ai sunt recunascator si dau:2dr. pt ca sa fac un drum B-TM doar sa vad ca nu este in regula masina nu prea imi vine. buna ziua,doresc sa achizitionez un opel campo ca cel din imagine si as dorii citeva sfaturi despre calitatile si defectele acestei masini. motorul este isuzi de 3.1td si am inteles ca nu are punte fixa pe fata. masina va i folosita doar pt off-road soft.[ATTACH=CONFIG]108884[/ATTACH] Salut Dragos Ai reusit sa gasesti piese la ea? Am achizitionat si eu una de curand din 94 “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Re: pareri opel campo Stiu doar ca motoarele de 3.1 de ISUZU sunt OK, mai fiabile ca cele de 3.0 si destul de economice. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate