Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 salut dragi colegi ,doresc cateva pareri (sfaturi) despre cabana NEGOIU conditii de cazare , masa ....... si as doriii sa stiu daca se poate ajunge cu 4x4 si daca merita efortul?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 (editat) Re: cabana negoiu! Este o cabana de munte cu conditiile specifice celor care se aprovizioneaza greu si sunt izolate. Preturi decente, mancarea gustoasa. Nu exista acces auto, cel mai aproape este din Porumbacu un abruptis mediu, cam 2 ore pe jos, in functie de cata bere ai in rucsac. (gasesti bere si acolo dar la preturi putin mai mari). Cu atv cred ca se poate ajunge pe poteca din padure, poate ca si un samurai ar incape dar cred ca nu este permis. La ora 10 se stinge lumina, curent sa iti incarci mobilul in sala de mese, parca nu erau prize in camera. Apa de spalat in dus comun la parter, mai mult picurata decat curgand. Din punctul meu de vedere merita efortul dar eu nu sunt un pretentios la conditii cand vine vorba de munte, daca muntele merita. Si muntii aia merita... De altfel, daca vremea va fi buna, peste fix o saptamana, imi voi petrece weekendul acolo cu un grup de prieteni, ca mi-au ramas trasee nefacute.... Pentru ca ceri si sfaturi: alcool concentrat (coniac, palinca) nu bere in rucsac, ca e grea a dracu la urcus. Am uitat sa mentionez ca dusul e contra cost si trebuie sa te grabesti daca nu vrei sa ramai cu sapun pe tine Editat Iunie 19, 2011 de ised8u amanunt important vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: cabana negoiu! Salut , Se poate ajunge la cabana cu un 4x4? PE jos stiu cum se ajunge.... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: cabana negoiu! Nu se poate ajunge cu 4x4 pana la cabana. Nici macar cu un Samurai si inclin sa cred ca nici cu ATV. Daca se putea ajunge, Serban cabanierul, nu s-ar fi chinuit sa obtina fonduri pentru taierea unui drum ingust (de ATV) si astfel sa renunte la "americani" :grin: Accesul cu masina se poate face pana la baza potecii. Pentru cei care nu au fost acolo, baza potecii trebuie vazut ca o stanca destul de abrupta care se urca pas cu pas. Cu motocicleta se poate dar incet si cu ajutor. Astfel de portiuni dificile se mai intalnesc pe traseu. Nu am mai fost la Negoiu de 2 ani cred. Podul construit dupa cariera de marmura era ok insa daca vreti sa ajungeti acolo trebuie sa va interesati daca apa nu l-a rupt intre timp. In alta ordine de idei, recomand petrecerea Revelionului sus, la cabana. Merita! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: cabana negoiu! Salut , Probabil ca este mult mai convenabil sa aduci proviziile cu "americanii" decat cu ATV-ul , se poate ajunge cu ATV -ul dar vazusem un topic in care se spunea ca se poate ajunge aproape de cabana dar nu pe acest drum ci pe alta parte. Retin ca in zona unde se lasa masina , trebuie sa treci un rau (parca) si accesul este pe poteca. Multumesc, Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: cabana negoiu! In august cand am fost eu ultima data se lucra la largirea potecii. Nu stiu stadiul actual al lucrarii dar cred ca la anul se va putea cu atv si masini gen samurai, vitara. vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sadi Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: cabana negoiu! Despre acces "motorizat" nu comentez (am fost ultima oara in august 2010). Despre conditii, daca nu esti fortat de imprejurari sau nu esti prieten cu cabanieru nu prea ai ce sa cauti - serviciul a fost absolut execrabil in sala de mese (nu comentez nici relativ la dusuri, desi fiind un serviciu platit probabil as putea). Exemplificare: - coada la comenzi la masa (timp minim de servire 25-30 de min - se intampla cand fluxu e mare, nu aici e pb) - diversi "cunoscuti" ai cabanierului sunteaza constant coada si sunt serviti substantial mai rapid - una bucata belgian care astepta dupa spusele lui de fo 45 de min (20 am stat si noi cu el, deci eventuala rata de exagerare poate fi substantial minimizata) ii atrage atentia in legatura cu fenomenul - respectivul ii raspunde ca daca vrea poate sa ii anuleze comanda (nu parea genu care sa mearga pe minus, deci presupun ca inca nu se apucasera de comanda omului); in momentul in care "cleentu" i'a atras atentia ca se comorta deplasat, i'a aruncat banii in fata si l'a trimis la plimbare. In masura in care "ai intrare" la comanduire, probabil ca Negoiu e o optiune - eu clar nu mai calc pe acolo. PS: cocalarii aveau peste tot postere cu diversi oameni de munte romani pe piscurile lumii, dar deasupra barului trona un tricolor cu culorile inversate (rosu - albastru - galben, sau ceva de genu - sunt aproape sigur ca inca mai am poza, in cazul in care intre tp i'a explicat cineva taranului care e treaba cu steagu tarii de care parea relativ mandru) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: cabana negoiu! In mod cert nu se poate urca cu 4x4, evetual cu moto sau bike. In rest ca orice cabana de munte.Am fost in august, am gasit-o neschimbata dupa 20 de ani, pana la ultimul cui, eventual narav. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate