offrod Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Re: samy la tratament "acea teava este foarte subtire "..... acea teava estew teava de extractie de 1 cm groasa in buza .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: samy la tratament mea culpa ca nu am citit de la cap la coada ci doar ultimele 2 pagini. cred ca era mai bine daca sudai placa de troliu si de lonjeroane nu doar de teava. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Re: samy la tratament are ceva prinderi .... cred ca tine ... vedem dupa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: samy la tratament dupa prima iesire .... bineinteles ca tampoanele s-au rupt de la reductor avand raportul de 4.9 si am confectionat alte bucsi cu bucsa de fier de 25 si cauciucul de 26 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: samy la tratament Ceva poze de ansamblu cu lucrarea finala? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: samy la tratament o sa vina si pozele imediat ... deocamdata m-am apucat in primul rand de service :(( si sa-l ajut pe un prieten sa faca o vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wildice Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: samy la tratament asa este ma ajutat sa-mi fac si eu masin .... trebuie sa dau :x dar si a ta a iesit super .... abia astept sa ne inamolim ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: samy la tratament vazut samuraiul la craiova. arata foarte bine insa are un singur defect. duce lipsa de noroi :ha: in curand ii vom schimba rapoartele din punti si va primi un blocant spate:x ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: samy la tratament Ceva poze cu lucrarea finala si daca se poate ceva detalii cu prinderile de la roll cage de pe caroserie, macar pe PM daca nu se poate aici. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate