soimu Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 pentru cei pretentiosi si totodata economi, recomand sa dea jos turbina impreuna cu (besina) motorul de 2,8 si sa puna un 4,2 aspirat se rezolva toate problemele ca prin farmec forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Un 2.8 echilibrat, cu intercooler montat corect, cu radiator de ulei, gadilat putin pe la debite face minuni. Chiar si ptr cei pretentiosi. Ca tot aducem in discutie SF-uri atunci hai sa discutam de SF-uri ... :wink: cam pana unde se poate ajunge ... cu upgrade-ul asa ... sau asa ...cand ii dai span sa-i rupi ... [video=youtube;w4fWa-JfM2o] pe masa de operatie ... (nu incercati asa ceva acasa) ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 pentru cei pretentiosi si totodata economi, recomand sa dea jos turbina impreuna cu (besina) motorul de 2,8 si sa puna un 4,2 aspirat se rezolva toate problemele ca prin farmec soimule! daca n-ar fi impozitul ,cred ca am vedea numai 4,2 pe gr-uri cea mai ,,satisfacatoare,,varianta fara alte smecherii!:g putere,cuplu si economie o combinatie foarte rara! dar am auzit ca 4,2d o are! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 ionutze! am ramas interzis de gr-ul ala lwb parca ma si vad cu unul din ala cu rulota dupa el:ha::ha::ha: la baza unei pante pe 2 benzi ,eu pe prima din dreapta sa las vreo 2 jmecheri ,si pe urma sa o calc:banana singura problema tot rulota ar fii nu as mai gasi toate subansamblele la intoarcere:grin: multam fain! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 domnilor! dar pana la urma,un intercooler domestic aer/aer pt (pe)motor de 2.8 cati cp in plus ii adauga? dar motorina?:grin: si nu la urma....halatul cat costa:tk sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Nu intelesesi bre cu intercooleru faci unul custom - costa cam 100-200 epuroi + tubulatura si montajul (inca vreo cateva sute) iei unul de la dezmembrari da' bun + tubulatura si montajul cateva sutici in minis Ca si putere ...cred ca undeva intre 7 si 15CP. Nu e mult dar cand nu "trag" caii astia si iti trebuie si n-ai de unde sa-l iei ... Cu Patrolul daca ai bari custom mai functioneaza si o alta tehnica ..."la mantinela" fie ca mantinela e bordura, balustrada, sant, gard, stalp samd... o eschiva mica si la atac ...aaa, si nu iti trebuie chiar ...atatia cai ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Buna seara ! Eu lucrez cu astfel de coliere in aplicatiile mele, dar nu pe instalatii de evacuare si esapamente. Pentru acele aplicatii folosesc altceva, esapamentele mele nu merita ceva atat de hi-tech... Revenind la colierele cele destepte, furnizorul meu lucreaza cu dimensiuni intre 17 si 250mm. Deci exista si mai mari de 70mm. @ nissan4x4: Daca crezi ca ai aplicatii unde ai nevoie de asa ceva, te pot ajuta. @ max: Intercooler-ele aer/apa se construiesc de preferat cu alta sursa de apa decat cea din motor, care este (prea) calda. Asta presupune un vas suplimentar de lichid si o pompa, electrica de obicei, pentru antrenare. Si ceva mai multa munca, binenteles... Pana intr-o zi cand cineva va construi un intercooler aer/freon, si aerul va fi introdus in cilindru in stare lichid/solida... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Nu intelesesi bre cu intercooleru faci unul custom - costa cam 100-200 epuroi + tubulatura si montajul (inca vreo cateva sute) iei unul de la dezmembrari da' bun + tubulatura si montajul cateva sutici in minis Ca si putere ...cred ca undeva intre 7 si 15CP. Nu e mult dar cand nu "trag" caii astia si iti trebuie si n-ai de unde sa-l iei ... Cu Patrolul daca ai bari custom mai functioneaza si o alta tehnica ..."la mantinela" fie ca mantinela e bordura, balustrada, sant, gard, stalp samd... o eschiva mica si la atac ...aaa, si nu iti trebuie chiar ...atatia cai ... :ha: asa ionutze! mie imi spui de cativa cp in plus cu o rulota de 1100kg la 2145 m altitudine? sau in pante de 7-9% de vreo 14km!!!! nu suna rau ! deci in medie 10cp,200 euro....dar motorina la suta de km? sa fii iubit! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 daca n-ar fi impozitul ,cred ca am vedea numai 4,2 pe gr-uri Mergi pe naspa si crede-ma ca se poate nu sta nimeni sa vada ce ai tu sub capota iar cu itp-ul inca se mai descurca lumea.Am vandut Pajero unui prieten si a mers cu el fara sa il treaca la impozit 1 an jumate a dat masina altuia care merge la fel :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 La altitudine ridicata , e chiar frustrant , valabil pentru orice generatie de Patrol . Probabil si la alte motoare , dar eu atit cunosc ... Intercoolerul merita cu siguranta , pe un Patrol , pentru ca poti adapta intuitiv direct din pedala necesarul de motorina injectata , in functie de diversele situatii - turatie permisa in functie de sarcina , temperatura aerului , temparatura motorului , etc ...e multe , dar perfect posibil .Si merge , fara termometre , manometre , regulatoare de debit , pedala potentiometrica si alte softuri ...Dar e absolut necesar sa ai idee( nicidecum expert tehnic )) cu ce se intimpla sub capota si sa simti masina sub funduletz.Si cel mai greu , sa ai mintea cu tine ...desi RD28TD isi poarta singur de grija .De altfel , nu se supara la abuzuri , insa face ce poate . Nu e o mirtoaga cu trei copite lipsa , insa prea multi soferi uita ca au o masina mare , si vor sa zvicneasca ca un pastrav ...chiar si cu plinul facut si bagaje stiva , nemaivorbind de gumele mari ...de aspect ... Am instalat IC pe citeva patroale , De fiecare data din ce in ce mai mare . Singura schimbare negativa e la intirzierea raspunsului turbinei ( care la 28 e mica , dar daca ar fi mai mare ar suprasolicita motorul , care ar merge 500k , in loc de 8-900k ) . Insa chiar se simte puterea suplimentara cistigata , in special acolo unde ai cea mai mare nevoie , adica pe serpentine strinse . Pe un traseu foarte cunoscut de mine ( sute de parcurgeri ...) pe sosea , cu serpentine strinse , mici si in urcare , care nu te lasa sa prinzi suflu , am fost surprins sa vad cit de bun e raspunsul masinii in diminetile reci ( fara IC ) . Asta ar trebui sa va raspunda , cei citiva caluti chiar conteaza ....Pentru performanta , orice detaliu conteaza , ulei , etc , si procentele se aduna . Bineinteles ca am un IC mare , maaare , sil voi monta la masina mea , deasupra motorului , cu priza de aer dubla , ventilata , in capota . Ma leg la galeria de admisie cu o placa adaptoare , pesta care vine un capac de termostat ca piesa de racord ( are un stut destul de mare , racordat la un dom semisferic . E numa' bun ... Mai trebuie inginerit un deflector de aer in interiorul galeriei stock ( perforata pe sus , opus admisiei stock, cu o carota de max 55 diam ) altfel apare neuniformitatea la admisie , ca la Dacie . Si altele ...e lunga ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 daca n-ar fi impozitul ,cred ca am vedea numai 4,2 pe gr-uri Mergi pe naspa si crede-ma ca se poate nu sta nimeni sa vada ce ai tu sub capota iar cu itp-ul inca se mai descurca lumea.Am vandut Pajero unui prieten si a mers cu el fara sa il treaca la impozit 1 an jumate a dat masina altuia care merge la fel :) inteleg dar vreau sa merg linistit sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 La altitudine ridicata , e chiar frustrant , valabil pentru orice generatie de Patrol . Probabil si la alte motoare , dar eu atit cunosc ... Intercoolerul merita cu siguranta , pe un Patrol , pentru ca poti adapta intuitiv direct din pedala necesarul de motorina injectata , in functie de diversele situatii - turatie permisa in functie de sarcina , temperatura aerului , temparatura motorului , etc ...e multe , dar perfect posibil .Si merge , fara termometre , manometre , regulatoare de debit , pedala potentiometrica si alte softuri ...Dar e absolut necesar sa ai idee( nicidecum expert tehnic )) cu ce se intimpla sub capota si sa simti masina sub funduletz.Si cel mai greu , sa ai mintea cu tine ...desi RD28TD isi poarta singur de grija .De altfel , nu se supara la abuzuri , insa face ce poate . Nu e o mirtoaga cu trei copite lipsa , insa prea multi soferi uita ca au o masina mare , si vor sa zvicneasca ca un pastrav ...chiar si cu plinul facut si bagaje stiva , nemaivorbind de gumele mari ...de aspect ... Am instalat IC pe citeva patroale , De fiecare data din ce in ce mai mare . Singura schimbare negativa e la intirzierea raspunsului turbinei ( care la 28 e mica , dar daca ar fi mai mare ar suprasolicita motorul , care ar merge 500k , in loc de 8-900k ) . Insa chiar se simte puterea suplimentara cistigata , in special acolo unde ai cea mai mare nevoie , adica pe serpentine strinse . Pe un traseu foarte cunoscut de mine ( sute de parcurgeri ...) pe sosea , cu serpentine strinse , mici si in urcare , care nu te lasa sa prinzi suflu , am fost surprins sa vad cit de bun e raspunsul masinii in diminetile reci ( fara IC ) . Asta ar trebui sa va raspunda , cei citiva caluti chiar conteaza ....Pentru performanta , orice detaliu conteaza , ulei , etc , si procentele se aduna . Bineinteles ca am un IC mare , maaare , sil voi monta la masina mea , deasupra motorului , cu priza de aer dubla , ventilata , in capota . Ma leg la galeria de admisie cu o placa adaptoare , pesta care vine un capac de termostat ca piesa de racord ( are un stut destul de mare , racordat la un dom semisferic . E numa' bun ... Mai trebuie inginerit un deflector de aer in interiorul galeriei stock ( perforata pe sus , opus admisiei stock, cu o carota de max 55 diam ) altfel apare neuniformitatea la admisie , ca la Dacie . Si altele ...e lunga ... cos! sa stii ca pe transalpina cu rulota(1100 kg)nu am vrut sa imi bat joc de masina ,dar am fost foarte multumit nu am sesizat diferenta(pierdere putere) atata tot ca mai mult de a 2 a si unele locuri (putine)m-am riscat si cu a 3 a tocmai in situatii de genul asta daca aveam 10cp in plus pt mine era ca un pastrav:grin: apropo:la aceasi cp cu ic am turatie mai mica?sau e taman pe dos? multam de expunere sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Turatia ramine aceasi , ca doar nu ai cutie cu rapoarte variabile continuu . Care turatie o ai la 60kmh , de ex , o vei avea si cu si fara IC.Cutia de viteze are pinioanele cu aceiasi dantura , asa ca tot turatia aia o imparte , raportul e fix . Insa nu te vei mai infinge la fel de mult in pedala .Daca vrei consum - lasi asa cum e , daca vrei putere - mai debitezi de la pompa de injectie . Asta e un raspuns rapid , performanta se ascunde in detalii .Nu-i simplu , dar totusi foarte realizabil . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 cos,debitarea de la pompa de injectie e complicata?eu am un ic de 2.8pajero montat pe al meu(cu tot cu electroventilator),unde treb sa umblu sa modific debitul de motorina.... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Motorul de 2,8 e genial de simplu si cu toate bine puse la locul lor ,( si cred ca de aici si fiabil ...) La fel de simplu il si faci muci .Reglajele facute orbeste duc la rezultate contradictorii . Nu-i greu s-o debitezi , insa sigur iti bati cuie in talpa . Daca trebuie musai , atunci debitarea pe banc e o solutie inteleapta . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Turatia ramine aceasi , ca doar nu ai cutie cu rapoarte variabile continuu . Care turatie o ai la 60kmh , de ex , o vei avea si cu si fara IC.Cutia de viteze are pinioanele cu aceiasi dantura , asa ca tot turatia aia o imparte , raportul e fix . Insa nu te vei mai infinge la fel de mult in pedala .Daca vrei consum - lasi asa cum e , daca vrei putere - mai debitezi de la pompa de injectie . Asta e un raspuns rapid , performanta se ascunde in detalii .Nu-i simplu , dar totusi foarte realizabil . salutare! tu nu ai vazut ca stai de vorba cu un diletant?(adica eu!) am inteles treaba cu turatia(ai explicat ca pt mine!) dar consumul cu cat ar creste? totusi! multam fain! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Creste , si de asemenea scade ...cum vrea muschiu' tau ....Masina nu functioneaza niciodata la parametri constanti , asa ca apar diferente citeodata inexplicabile . Cea mai aberanta variabila e omu', celelalte pot fi explicate si interpretate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 @ max: Intercooler-ele aer/apa se construiesc de preferat cu alta sursa de apa decat cea din motor, care este (prea) calda. Asta presupune un vas suplimentar de lichid si o pompa, electrica de obicei, pentru antrenare. Si ceva mai multa munca, binenteles... Uite aici un exemplu reusit de intercooler aer/apa care foloseste circuitul de racire al masinii. Este sistemul original al masinii. E un Lotus Omega . Nu e poza de pe net e poza reala din garaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Uite aici un exemplu reusit de intercooler aer/apa care foloseste circuitul de racire al masinii. Este sistemul original al masinii. E un Lotus Omega . Nu e poza de pe net e poza reala din garaj. [ATTACH=CONFIG]109279[/ATTACH] nenea max! ce e uzina aia? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 (editat) Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 nenea max! ce e uzina aia? Lotus Omega Carlton. Arata ca un Opel Omega obisnuit numai ca este o serie limitata facuta in vreo 940 de bucati in uzinele Vauxhall din Anglia si are vreo 377 de cai. Motor 3,6 biturbo, an de fabricatie 1991. Motorul are ca baza blocul de motor de 3000 cc de la Opel Senator. Are doua turbine de neam prost Garrett GT28RS care iti dau niste senzatii extreme. :grin: Cutia de viteze este de la Corvette dar va spun ca nu prea rezista la cuplul acestui motor. Multa vreme a fost cea mai rapida limuzina de strada din lume. Nici acum la 20 de ani nu e de lepadat. Cate limuzine prind si acum 300 de km/ora? Intamplator este chiar masina cu seria 288 din prezentarea originala din 1991 de aici: http://www.4tuning.ro/images/masini-legendare-ep-6-lotus-omega/masini-legendare-ep-6-lotus-omega-4caa48653a1030001-0-0-0-0-0.jpg http://www.4tuning.ro/images/masini-legendare-ep-6-lotus-omega/masini-legendare-ep-6-lotus-omega-276d08653c28bb20f-0-0-0-0-0.jpg http://www.4tuning.ro/images/masini-legendare-ep-6-lotus-omega/masini-legendare-ep-6-lotus-omega-56a3886539e078b9a-0-0-0-0-0.jpg Uite aici un Lotus Omega versus o masina de politie suedeza. :ha: Ca sa revenim on topic, am dat exemplu ca fiind unul de succes privind intercoolerul racit cu antigelul din circuitul de racire al motorului. Editat Iunie 23, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 (editat) Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Lotus Omega Carlton. Arata ca un Opel Omega obisnuit numai ca este o serie limitata facuta in vreo 940 de bucati in uzinele Vauxhall din Anglia si are vreo 377 de cai. Motor 3,6 biturbo, an de fabricatie 1991. Motorul are ca baza blocul de motor de 3000 cc de la Opel Senator. Are doua turbine de neam prost Garrett GT28RS care iti dau niste senzatii extreme. :grin: Cutia de viteze este de la Corvette dar va spun ca nu prea rezista la cuplul acestui motor. Multa vreme a fost cea mai rapida limuzina de strada din lume. Nici acum la 20 de ani nu e de lepadat. Cate limuzine prind si acum 300 de km/ora? Intamplator este chiar masina cu seria 288 din prezentarea originala din 1991 de aici: Uite aici un Lotus Omega versus o masina de politie suedeza. :ha: Ca sa revenim on topic, am dat exemplu ca fiind unul de succes privind intercoolerul racit cu antigelul din circuitul de racire al motorului. 1991? 300km/h? ce sa mai zici? no comment ps:politia aia cu 200/h prin sate? nebuni si aia! statia aia de ce or avea? cred ca nu stiau sa o foloseasca:ha: Editat Iunie 24, 2011 de Astral sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Ca sa revenim on topic, am dat exemplu ca fiind unul de succes privind intercoolerul racit cu antigelul din circuitul de racire al motorului. 100% sigur vine de la mama lui combinat cu sistemul de racire ? Lotus au avut intercooler aer/apa pe unele modele, toate cu radiator extra si pompa de apa extra. http://www.lotusespritworld.com/EGuides/ETechnical/chargecooler.html Aici apare si procedura de inlocuit pompa de apa pe un Carlton: http://www.lotuscarlton.co.uk/impeller.htm Pare sa fie aceeasi pompa ca si in diagramele din primul link. Ar fi primul model ce-l vad implementat impreuna cu sistemul de racire al masinii, restul, cum sunt Celica cu aer/apa, Subaru Legacy sunt cu sistem de racire separat E doar o idee...nu cred ca Lotus erau multumiti cu o temperatura pe admisie de minim 75-80*C. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 100% sigur vine de la mama lui combinat cu sistemul de racire ? Lotus au avut intercooler aer/apa pe unele modele, toate cu radiator extra si pompa de apa extra. http://www.lotusespritworld.com/EGuides/ETechnical/chargecooler.html Aici apare si procedura de inlocuit pompa de apa pe un Carlton: http://www.lotuscarlton.co.uk/impeller.htm Pare sa fie aceeasi pompa ca si in diagramele din primul link. Ar fi primul model ce-l vad implementat impreuna cu sistemul de racire al masinii, restul, cum sunt Celica cu aer/apa, Subaru Legacy sunt cu sistem de racire separat E doar o idee...nu cred ca Lotus erau multumiti cu o temperatura pe admisie de minim 75-80*C. Acum am venit de la garaj si exact de asta am intrat aici sa corectez. M-am uita mai bine la masina. Intercoolerul are circuit separat cu radiator si pompa separate de cele a motorului. Ai dreptate. Imi pare rau ca nu am avut aparatul foto ca sa fac niste poze mai detaliate. Antigelul e acelasi cu cel din motor dar temperaturile nu se "intalnesc". :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Logic . Super masina , un dragon in caroserie de cioara . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: Intercooler pe Y60 motor de 2.8 Uite aici un exemplu reusit de intercooler aer/apa care foloseste circuitul de racire al masinii. Este sistemul original al masinii. E un Lotus Omega . Nu e poza de pe net e poza reala din garaj. [ATTACH=CONFIG]109279[/ATTACH] Interesant, pacat de colierele alea amatoricesti..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate