Max Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 ........Mersi......sa vad ce nunti,cumetrii am in sapatamana respectiva..... Un raspuns sigur in vreo 2-3 zile.... Nunti nu poti sa ai pt ca e post. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Ma inscriu si aici, poate avem noroc si mai prindem locuri Baghy +2 persoane(in total doua masini) la standard. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 :B :Grce surpriza!!!!Ma intorc :cacu ceea mai mare placere:B la una din cele mai indragite evenimente:cl 4x4! Va multumesc!!!!:ypu Abia astept :tk Zoli, cu ce copilot te prezinti? :2dr :ha::uameni:ha: www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Sunt interesat sa vin la MMOF dar numai ca spectator. Ceva cazare as putea rezerva de pe acum? As veni cu familia (sotia si bebe 2 ani). Oricum zona Maramuresului e superba plus ca nu am vazut in viata mea o competitie off-road live. Apreciez daca as putea fi ajutat cu o cazare sau daca trebuie sa ma descurc sigur! PS Voi veni cu Pajero :banana Luni e programat pt service - :h5 Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 @Geolog79 MMOF e mai mult decat o competitie ...e deja traditie ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Sunt interesat sa vin la MMOF dar numai ca spectator. Ceva cazare as putea rezerva de pe acum? As veni cu familia (sotia si bebe 2 ani). Oricum zona Maramuresului e superba plus ca nu am vazut in viata mea o competitie off-road live. Apreciez daca as putea fi ajutat cu o cazare sau daca trebuie sa ma descurc sigur! PS Voi veni cu Pajero :banana Luni e programat pt service - :h5 Poti participa la Standard (standardul de "plimbare"). Oricum Mitzu' tau stie traseele! :h5 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Gata! M-am inscris la standard. Din pacate voi veni singur, sotia va incepe serviciul in acea perioada... uitasem :ha: Sper ca voi gasi vreun copilot acolo ... Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Zoli, cu ce copilot te prezinti? :2dr :ha::uameni:ha: Stefane....anul asta sunt la standard...stii locul ala e un "AXIS MUNDI"...copilotul sper sa fie consoarta...eu merg sa reincarc bateriile:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Stefane....anul asta sunt la standard...stii locul ala e un "AXIS MUNDI"...copilotul sper sa fie consoarta...eu merg sa reincarc bateriile:grin: Frumos! :g:g:g www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Stefane....anul asta sunt la standard...stii locul ala e un "AXIS MUNDI"...copilotul sper sa fie consoarta...eu merg sa reincarc bateriile:grin: Cu un patrol alb mare ? Suntem gemeni ? AMR 30... "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Ceva cazare as putea rezerva de pe acum? As veni cu familia (sotia si bebe 2 ani). Oricum zona Maramuresului e superba plus ca nu am vazut in viata mea o competitie off-road live. Apreciez daca as putea fi ajutat cu o cazare sau daca trebuie sa ma descurc sigur! PS Voi veni cu Pajero :banana Luni e programat pt service - :h5 Gasim solutii pentru cazare pentru toata lumea. Singura problema este sa te hotarasti din timp ce si cum ca sa nu rezervam degeaba. Te va contacta Cornelia pentru detalii. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Oameni buni, va multumim mult pentru aprecieri. Cine ne cunoaste cu adevarat, stie ca pentru noi, astfel de aprecieri sunt motivul principal pentru care ne zbatem ca totul sa iasa cat mai bine. Va asigur ca se pune mult suflet in organizarea acestui eveniment si speram ca asta sa se simta. Consideram ca nu poti face ceva asa cum trebuie daca nu pui suflet. Vreau sa dau ca si exemplu pe cei care organizeaza prieteneasca de la Agnita. Desi nu am avut placerea ca sa ajung niciodata acolo (desi am vrut asta si pana la urma tot voi ajunge), am vazut din discutiile celorlalti ca organizatorii pun mult suflet pentru ca participantii sa se simta ca acasa. Suntem o mana de oameni iar voi, anul acesta veti fi mai multi. Speram totusi ca sa facem fata asteptarilor si incercam ca sa nu lasam nimic la voia intamplarii. Va cer scuze de pe acum pentru eventualele stangacii. Vreau sa multumesc inca de pe acum, sponsorilor si partenerilor nostri care au considerat ca merita ca acest eveniment sa fie sprijinit. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 @Max, m-am hotarat deja, vin singur.... am si platit avansul pt mine.... ar trebui maine sa fie deja in contul clubului.. Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 In ultima perioada nu prea am mai scris, pe forum, insa uite ca ma revenit. Ma bucur enorm sa vad ca din ce in ce mai multi dintre colegi/participanti prefera Standardul. Ca si participant la Standard, inca de cand a aparut in cadrul MMOF, vreau sa va spun ca am observat o evolutie dinspre competitie spre tura prieteneasca, lucru despre care chiar discutam zilele trecute cu Petre (pitonul), caruia apropo ii parea rau ca nu a reusit sa vina anul trecut. As dori sa deschid deja, desi stiu ca este cam devreme, un subiect de discutie pe marginea plecarii spre Baia Mare in caravana (de dragul vrenurior de demult), in cazul in care sunt amatori. De altfel pot sa deschid discutia si cu aproximativ o saptamana inainte de eveniment, insa va rog sa-mi spune-ti pe unde, ca sa nu patim ca acum cativa ani in urma! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Si pe mine ma intereseaza subiectul acesta, dar cred ca din partea colegilor din zona Moldovei. Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 ... un subiect de discutie pe marginea plecarii spre Baia Mare in caravana (de dragul vrenurior de demult), in cazul in care sunt amatori. ... Ideea de mers in caravana e interesanta! In ce ma priveste, insa, eu voi pleca din Bucuresti in data de 1.08 urmand ca pana in data de 11 sa balauresc prin munti( Transalpina, Apuseni, Maramures) cu opriri de 1-3 zile pe unde vom gasi pe traseu(de preferat pensiuni, copiloata mea nu e tentata anula cesta de cort si camping). Chiar si intoarcerea in Bucuresti o voi face pe un traseu care sa ma aduca acasa in data de 22(cand se termina concediul). Daca e cineva, dintre participanti, interesat de un astfel de circuit, astept propuneri. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 este ok propunerea lui DRAGOS DIM de a pleca in caravana! propun daca sunteti de acord sa ne vedem toti cei din bucuresti si zonele limitrofe la mcdonald`s baneaza in jurul orelor 08:00 in data de 11 august! daca este ok postati aici! salut :clRomania! TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Ma anunta si pe mine cineva ? Sunt inscris, nu sunt, ce am de facut? Multumesc. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Ma anunta si pe mine cineva ? Sunt inscris, nu sunt, ce am de facut? Multumesc. Pai, eu te vad in lista inscrisilor postata mai sus. In cazul asta, ma gandesc ca esti inscris. :grin::wink: Trebuie completat si formularul de inscriere de pe site-ul MMOF: http://www.mmof.ro/?page_id=10 E drept ca adevarata inscriere se face in momentul achitarii avansului. Daca ai facut-o deja, te rog sa trimiti pe PM detaliile platii ca sa o putem identifica din extras. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Max la mine este SANDUZZO+COPILOATA TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Am gasit si copilot:banana deci mai adaugati in lista Alex44+Raluca PS Am retrimis formularul in varianta corecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 (editat) Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Participanti: 1. 2. rudy si Marta 3. Stefan79 si Mirela 4. gaganul si Cornelia +2 5. tomitza si Cristina 6. GPS-cu si familia 7. Abri Csaba si Barabas 8. Abri Csaba si Noemi 9. Astral 10. Dragos Dim si Anamaria +2 11. Pathfinder si copilot 12. valentin_08 si familia 13. Vstef_is 14. pitonul, Alice si Simona 15. Nashu mare si Mitza + copiii 16. Emil Niculescu si Lily 17. axxamd si copilot 18. gepetto 19. mariusg, Boby si Florian 20. Sanduzzo + copiloata 21. PeCoclauri +1 22. Mishu + copilot 23. Anne 24. cristi 69 + copilot 25. Razvan Gheorghe + Gabriel Lica + 1 26. raduok + 1 27. zolameister + 1 28. dmx + getush 29. teddybear + 1 30. Alex Dehelean si Daniel Draga 31. Adi Nagy 32. Nike si Maria 33. oube_la (Pedro Pinto) + 1 34. Koreanu + 3 35. Baghy + 2 36. Alex4x4 + Raluca ....... Vom confirma inscrierile si telefonic, asa ca va rog sa completati formularele de inscriere de pe http://www.mmof.ro cu toate datele care se solicita. http://www.mmof.ro/?page_id=10 Multumesc Editat Iulie 22, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 :ang4:sr:sr:sr:cr Din pacate anul asta nu voi putea veni la MMOF. Imi pare enorm de rau. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Achitat avansul azi.:x:dr:x:dr Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 (editat) Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011 Vezi ca la gaganul + cornelia e +2 pana la urma Editat Iulie 22, 2011 de Tomitza 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate