Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde se poate petrece un weekend?

Razvan Tesa

Postări Recomandate

Re: Unde se poate petrece un weekend?

Salut depinde in ce zona vrei vad ca esti din Constanta deci ai putea venii spre Valea Prahovei sau culoarul Rucar -Bran.Ca zone asa pe unde am fost si mi-a placut ar fi Fundata ,Pestera, Magura (destul de multa liniste si posibilitati de plimbare cu masina), Zarnesti-Plaiul foi, Moeciu de Jos/Sus in toate astea cazarea fara masa este minim 80 ron in functie de locatie.Asa ca pensiune nu stiu sa iti recomand ceva anume pentru ca sunt foarte multe te uiti pe net si vezi.Ar fi in fundata complexul Europark cu piscina dar au niste scoruri destul de mari....Asa sa iti dau un pont urmareste pe net ofertele firmelor alea care ofera cupoane de reducere si o sa iesi super bine la bani daca nimeresti ceva in perioada in care vrei sa mergi.Eu asa am fost la europark ca altfel nu ma lipeam.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

Mai poti merge si aproape pe Buzau la Bisoca, e o zona superba si linistita.

Sau daca vrei mai departe Lacul Bicaz ca si acolo e frumos.

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

Du-te la bulgari manaca o supa de scoici .........baga mare la palat la regina Maria...etc..iesi mai ieftin decat romaniaca plina de basiti si nesimtiti.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

nu putem merge toti la bulgari

si romania asta are inca atatea locuri frumoase de care 80% din populatie habar nu are, incat te doare sufletul

daca vrei turism de genul hotel/piscina/restaurant...da poti merge la bulgari

Link spre comentariu

Un weekend prelungit

Muntii Apuseni: acces dinspre Arieseni, Girda de Sus (pestera ghetar Scarisoara), Girda seaca, Casa de Piatra, Cheile Galbenei, Ponoare, Lumea Pierduta, Cheile Somesului Cald sunt doar cateva toponime cu tot atatea minuni ale naturii de pe la noi si destul de usor accesibile. Oferta de cazare din zona Arieseni este una bogata si pt toate buzunarele. Dupa Apuseni poti continua tura spre Baile Felix si ulterior prin muntii Padurea Craiului si pe Crisuri.

Drum bun si vreme numai buna sa aveti!

Ionut

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

vad ca da-ti exemple de locatii la departare de 5 ore de mers din C-ta de unde eee omul care intreaba .Daca crede-ti ca aste sunt variante de weekende e clar ...de weeekend nu cred cai convine nimanui sa mearga m,ai mult de 3 ore . maxim ca doar nu petrece weekendukl in masina.

Am zis bulgari exact pana in nisipuri tocmai de aia ee ceva istoric acolo romanesc si cu mancare buna si cu preturi decente de und e piscina siiii hotel de 4-5 stele habar nu am....in fine weekend placut.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Din Constanta eu mai fac cate o escapada de weekend in zona Lepsa/Gresu judetul Vrancea. Aproximativ 400 km dus. Nu e la fel de spectaculos precum Apusenii, dar de-o iesire e ok.

Dacia Duster 4x2.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare