patroler Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 (editat) Salutare, spuneti-mi ce parere aveti despre Classic ca masina de teren,ca fiabilitate,cel mai reusit motor? Piesele necesare pe care trebuie sa le schimbi neaparat sa fie mai fiabila(planetare,diferential....)si bineinteles ce costuri. Am cerut ajutor fiindca imi place modelul la nebunie dar nu prea le cunosc partile slabe.Unii spun ca nu e fiabil deloc si mai bine sa nu ma bag.Eu m-am gandit la un 3.9 benzina -gaz. Merci. Editat Mai 31, 2014 de Astral Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Range Rover Classic pro-contra salut eu am de vreo 7 ani numai range uri si pot sa ti spun ca un range ca sa tina la tavaleala ai nevoie de diferentiale fata spate si planetatre heaviduty si de o cutie de transfer lt 230 asta in cazul in care vrei motorul de 3,9 care este cel mai reusit si dupa toate astea masina iti va da mari satisfacti :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Range Rover Classic pro-contra salut eu am de vreo 7 ani numai range uri si pot sa ti spun ca un range ca sa tina la tavaleala ai nevoie de diferentiale fata spate si planetatre heaviduty si de o cutie de transfer lt 230 asta in cazul in care vrei motorul de 3,9 care este cel mai reusit si dupa toate astea masina iti va da mari satisfacti :h5 Merci de raspuns Cipri,dat te rog sa-mi spui si ceva costuri. Merci mult pentru ajutor. Ah,ce zici de motoru de 2.5 TD cu roti pe 35'? Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Range Rover Classic pro-contra Nu sunt neaparat in cunostinta de cauza, dar cred ca nici un motor de 2,5 nu e "fericit" cu roti de 35'', indiferent de ce rapoarte i-ai pune...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrv8 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Range Rover Classic pro-contra 300 tdi 2.5 cu putin tuning cred super casa nu mai vorbim de 4,2 ,4,6 ,5.0 sau tomcat ,,, bowler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cipriam_RRC Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Re: Range Rover Classic pro-contra Salut, Acum cateva saptamani am achizitionat un RRC VOGUE SE,motor 3,5 V8 din 89,Benzina,Gaz. Am preferat sa vin cu RRC pana in Romania si nu pe platforma,sunt multumit de aceasta bijuterie clasica.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 (editat) Re: Range Rover Classic pro-contra Salut, Cred ca cel mai ok este sa intri tu singur pe siteu celor de la Ascroft si sa iti calculezi cat te-ar costa diferentialele si planetarele HD. Referitor la ce a spus Astral, tin sa il contrazic, sunt si masini cu motor de 2,5 cu roti pe 35 care merg super, mai ales cu motorul 300tdi sau td5 de la LR. Editat Mai 31, 2014 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: Range Rover Classic - pareri pro si contra Mai usor rupi planetare cu diesel decat cu benzina,fie el si V8. Raport bun calitate-pret gasesti la Ashcroft pentru transmisie hd. Pentru 35' parerea mea e ca trebuie alte rapoarte (pinion+coroana),indiferent de motor. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate