Daniel Radoi Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 am o mare problema,de cate ori ploua se aude un zgomot pe fata si nu-mi dau seama exact de unde poate fi,parca se rupe in doua!.Se aude fff tare.Am fost la mecanic,au dat rotile jos,si nimic!Daca aveti vreo idee va rog ajutati-ma! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 Salut pai nu ai postat unde trebuie.Da o fuga la prezentarea membrilor fa o scurta descriere . http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page220 Si pe urma fuga la sectiunea Jeep rubrica dedicata masini . http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?396-Jeep Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 se aude la mers inainte sau cand virezi ? mecanicii, de ce au dat jos rotile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Daniel Radoi Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 se aude la mers inainte sau cand virezi ? mecanicii, de ce au dat jos rotile? Salut, Se aude in permanenta(si in curbe ).Au verifica sa nu fie ceva de la rotii.Se aude un zgomot fff tare,repet,numai cand ploua sau intru prin apa cu ea(imediat ce intra apa ).Multumesc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 vezi cureaua de la ccesorii, daca se uda uneori scoate un tiuit groaznic Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 Buna ziua ! Un zgomot clandestin la masina poate fi de mai multe feluri. Bataie, fluierat, vibratie, etc. Ce-ar fi sa limitezi putin aria de cautare, ca daca se aude doar cand ploua, poate fi ori tunetul din cer, ori zgomotul ploii la caderea pe capota. Si la astea nu ai ce sa le faci deocamdata... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Daniel Radoi Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 Buna ziua ! Un zgomot clandestin la masina poate fi de mai multe feluri. Bataie, fluierat, vibratie, etc. Ce-ar fi sa limitezi putin aria de cautare, ca daca se aude doar cand ploua, poate fi ori tunetul din cer, ori zgomotul ploii la caderea pe capota. Si la astea nu ai ce sa le faci deocamdata... Stima, Dragos Salut, Da,ai dreptate,cred ca nu explic eu cum trebuie.Se aude ca si cum s-ar freca 2 metale(horcaie ca draq).Suna ca o planetara defecta!Oricum,iti multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 De horcait horcaie unul pe care-l strangi de gat... Apa mai bolboroseste, curelele mai fluiera, pivotii mai bat, capetele de bara la fel, crucile de planetare fata la fel, tendoanele mai troncane daca au bucsile uzate, etc... Inca nu am auzit ca o masina sa horcaie, deci habar n-am la ce te referi... Ia un mecanic cu tine, treci o apa, si odata ce se aude, atrage-i atentia si pune-l la treaba... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 poate se blocheaza pistonul de frana la roata. verifica dupa ce gagi masina prin apa daca se incinge rau roata si/sau miroase. stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 poate fi un semn ca ceva horcaie sau face zgomot doar cand pierzi aderenta? eu as desface capacul de la diferential sa vad in ce stare e uleiul (daca mai e) si de verificat simeringurile/rulmentii. LSD-ul de pe spate ar putea hurui cand pierzi aderenta... Altceva nu imi trece prin cap, dar oricum sa ne spui cand afli ce e. Pentru ca e curios. Incearca sa vezi daca horcaitul are o frecventa care se pupa cu turatia cardanului, planetarelor sau motorului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 Ploaia nu prea are de-a face cu pierderea aderentei asa de des , ((acvaplanarea sau derapajul pe ploaie da) , e foarte ciudat , nu stiu cum sa zic sa faci , incearca s-o uuzi tu putin , cand cineva cu pelerina e sub ea , pe elevator binenteles , sunt foarte ciudate simptomele. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: am o problema cu un jeep grang cherokee 2,7,din 2003 ciudate simptome are masina asta...la crucile de planetara te-ai uitat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate