mitraliera Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Salut, Stie careva de unde as putea achizitiona un senzor de ABS pentru un JK? Si eventual un pret estimativ..... Multumesc, Mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Senzor ABS pentru JK Buna ziua ! Avem aici pe forum doi dealeri de piese pentru Jeep. Unul este worldscape, celalalt Hodea4x4. Sunt convins ca te-ar putea ajuta, dar, inainte de asta, asigura-te ca: - senzorul e la locul lui. - senzorul e la distanta corecta de tamburul de unde isi ia informatia. - senzorul este cat de cat curat. - tamburul de care aminteam mai sus este cat de cat curat. - firul de la senzor catre ECU este intact. - contactul in mufa de pe firul senzorului catre ECU este bun. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Senzor ABS pentru JK Multumesc pentru sfaturi, Dragos, dar nu este necesar sa mai verific nimic. Ca sa va povestesc toata patzania: am fost sambata la unul din mecanicii care lucreaza cu worldscape sa-mi monteze pivotul superior cumparat de la el si in momentul in care mecanicul a dat jos roata si discul si toate fiarele ca sa poata scoate pivotul vechi, a trebuit sa scoata si senzorul care din pacate era fisurat si "lipit" din cauza ruginii excesive asa ca a cedat si s-a rupt efectiv fiind nevoie sa scoata ce mai ramasese din ele cu bormasina din lacasul in care era infipt.....deci senzorul este acum inexistent si mecanicul mi-a zis ca Laur (aka worldscape) nu ar avea asa ceva pe listele lui...poate Laur citeste acest post si ma contrazice :) ......Ideea este ca omul se simte un pic vinovat si a zis ca imi cauta si el acest senzor dar m-am gandit ca nu ar strica si o intrebare aici pe forum. Multumesc, Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Senzor ABS pentru JK Daca ai pe careva in State roaga-l sa ti-i trimita de acolo. Eu am luat pentru un Infiniti si m-au costat 360 usd perechea pe fata adusi aici in conditiile in care la Badsi si prin alte parti nu am gasit sub 1000 euroi. S-ar parea ca romanii au bani!!:oc Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Senzor ABS pentru JK Daca ai pe careva in State roaga-l sa ti-i trimita de acolo. Eu am luat pentru un Infiniti si m-au costat 360 usd perechea pe fata adusi aici in conditiile in care la Badsi si prin alte parti nu am gasit sub 1000 euroi. S-ar parea ca romanii au bani!!:oc :oo ....1000 epuroi.....pfiuuuu....am gasit ceva pe niste site-uri din afara la 30-40$, mi se pare cam mare diferenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Senzor ABS pentru JK Infiniti FX35 e o masina scumpa si la piese,are ochii oblici. La JK sigur nu ai probleme d-astea. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Iunie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Senzor ABS pentru JK Am sunat ieri la Jeep sa-mi fac idee de un pret oficial si surprize,surprize, pretul lor este chiar ok, 80 lei (din cate am inteles de la mecanic daca le aduc din SUA costa vreo 23 USD).....azi ma duc sa dau comanda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Iunie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Senzor ABS pentru JK Gata, problema a fost rezolvata. Am ridicat luni piesa de la Jeep (78 lei) si aseara mi-a montatat-o mecanicul....totul e tzipla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate