worldscape Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Ce s-a intamplat cu tine Petre, ai disparut complet si din peisaj si de pe Forum, personal imi lipsesc comentariile tale la adresa tuturor si hazul tau haios !!! Sper ca esti sanatos tun si mersi si la sala in continuare, sa auzim numai de bine ! Astept ( si cred ca mai multi vor asta ) vesti de la tine !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar da Petre, asteptam vesti de la tine si macar copilot sa ne mai vedem la o:x iesire in padure :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Sincer si eu ma-am gandit la el de cateva ori...Nu l-am vazut de la Covasna..sper ca e bine si sanatos:h5.si ca va reveni in peisaj:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Va salut!:) Sunt bine si va multumesc pentru interesul vostru. N-am mai intrat asa des pe forum pt ca nu prea mai am ce sa zic. N-am masina, nu mai particip asa ca tot ce as putea face ar fi sa comentez offtopic si stiu ca urati asta. :) Personal am devenit offtopic fata de offroad:))) Nu am de gand sa va "parasesc", dar deocamdata nu pot fi mai activ de atat pentru ca nici nu am cu ce contribui. Din cand in cand mai intru pe site sa va citesc asa ca inca "va vad". Despre copilotaj...ei bine, sunt prea multe de spus, dar sunt convins ca stiti si voi cat e de greu este sa formezi un cuplu mai ales cand sexul este exclus din ecuatie:)))) (nu ca m-ar fi atras Miron Sorin vreodata, dar mi-a venit sa-i bat vreo doau apropouri cand eram in noroi pana-n gat) Poate....cine stie, jupanul de la ultimul etaj, ala barbos si cu puteri absolute, va mai trage ceva sfori pt mine in asa fel incat sa mai scuip noroi dintre dinti prin vreo competitie. Pana atunci, va doresc sanatate si multa bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar ..ce vremuri cand scria Petre pe forum... Pana la intalnirile din competitii, eu sper ca 'jupanul de la ultimul etaj' sa faca el intr-un fel sa incepi iar sa 'apari' pe forum, indiferent ca-i on sau off topic. S'auzim de bine. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Pentru cine nu-l cunoaste pe bullbar, ca sa inteleaga de ce ne e dor de el, sa arunce un ochi aici Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Aidi, bre, nu mai vorbiti de Petre la trecut sau in genul "premiul pentru intreaga activitate"! Vad ca el e genul alb-negru, ori face ceva ca lumea pana la capat ori se lasa, macar temporar. Sunt convins ca isi revine pana la urma din toate punctele de vedere. Petre, acum cateva luni ti-am trimis un PM legat de Ursici. L-ai primit? Mai are importanta? Mai stii ceva de ei? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Eu zic sa punem vorba de la vorba si sa ni-l delege CNOR-ul pe post de REPORTER SUPER-SPECIAL de Off-Road.... ca le zice bine rau de tot !!! :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Eu zic sa punem vorba de la vorba si sa ni-l delege CNOR-ul pe post de REPORTER SUPER-SPECIAL de Off-Road.... ca le zice bine rau de tot !!! :grin: Corect Laure .............:h5........ a fost o implicare ff buna in off road a lui Petre ...............ne lipsesti :tk:2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Petre, La Multi Ani!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Sa ne traiesti Petre :2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani bulbareeee! Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani Petre!!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar hai sa ne traiesti ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani Petre! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani Petre! "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Va multumesc tuturor. Este incredibil cum de fiecare data rosesc cand imi ziceti "la multi ani":)) Va doresc din suflet toate cele bune!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Atunci mai roseste o data. La multi ani. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar si nca o data sa traiesti:h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar si na o data de la mine !:h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani, Petre! Multi ani buni! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar si inca odataaaaaa :2dr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La Multi Ani Petre si din partea mea! Da' scump esti la vedere... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar la multi ani !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate