Bodhi Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Salut Sa stii ca ne lipsesc comentariile tale. Daca vrei sa mergi la MMOF 2011 eu iti dau masina mea( ca oricum nu pot ajunge) cu plinul facut, doar ptr a vedea comentariile de dupa. Merge de Standard sau Open ( troliu+MT) :)) :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani, maitre! Sa te vedem iarasi, inoroit si mandru, asa cum iti placea tie! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La Multi Ani!:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 (editat) Re: Petre Niteanu aka Bullbar Bulbareee :grin: du-te-n spanac :ha: ca ti-ai schimbat numarul de telefon si mi s-a facut odata dor sa-ti aud vocea si n-am avut cum sa dau de tine sa vorbim... :uameni Fa si tu un pustiu de bine si trimite-mi si mie noul tau nr. de telefon pe PM :tk, daca nuuuu :grin: ma faci sa scot de la naftalina filmuletzele alea :wink: cand te scoteam din noroi si faceam caterinca! :ha::ha::ha: CE VREMURI! :h5 P.S. Mai ti minte cand ti-a cazut, accidental :ha: Hi-Lift-u` pe picior :ha: si te ingalbenisesi tot? Editat Iunie 30, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani ! Te astept la o :2dr:lr:j:tr:ca:10:k tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani! :ap:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar La multi ani BULBAREEE! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Poze de la petrecere:2dr:2dr:x Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Cabestaneee.... Cu buchetel de mireasa in mana ? Te pierdem definitiv din peisaj ?:banana:grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Cabestaneee.... Cu buchetel de mireasa in mana ? Te pierdem definitiv din peisaj ?:banana:grin: Bullbar si Cabestanu`.........:ha::ha::ha:.......apropo, care-i treaba, care "s-a nenorocit" ? ( a se citi ne-norocit = a fi parasit de noroc.....)....:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Nici unul, nici celalalt... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Sa fie intr-un ceas bun. Va sta bine impreuna. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Va multumesc tuturor pt urari! Motivele absentei mele de pe forum si din trasee este unul extrem de complicat, dar il pot rezuma asa: imaginati-va intr-o camera superba, cu vedere la mare, alaturi de o femeie superba cu cracii lungi pana-n gat care va este sotie. o iei in brate, o arunci pe pat, esti in extaz, ea iti rosteste numele....SI BRUSC INTRA O GRASA IN CAMERA CARE URLA: "Fir-ai-al dracului de curvar, muri-ti-ar la intrare de nenorocit, plange copilul si tu te destrabalezi cu gandul la tarfe?!" Te ridici brusc sa-i dai o lopata peste sfecla si realizezi....ca grasa e nevasta-ta si tu ti-o frecai lugrubru in pat de unul singur. Ca nu esti la mare, ci intr-o garsoniera de 4/4 iar huiduma care acopera usa e nevasta ta cu acte, ai 3 copii si 2 conserve de pateu de ficat in frigider. Mi-a fost dor de voi:)) Tractozaure: 0729660951 - la orice ora! Stefule, nu mai pune poze cu mine si cu tine! Pune ori cu mine, ori cu tine!:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 27, 2011 Autor Partajează Postat August 27, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar ... sa fi fost oare Petre, pacalitul din reclama de la BERGENBEER ? ... cam asa suna povestea asta :ha: deci in concluzie, te asteptam la o bere !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar dau eu berea numai sa-l mai vad in traseu :x:x:x:x respect:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar (...) imaginati-va intr-o camera superba, cu vedere la mare, alaturi de o femeie superba cu cracii lungi pana-n gat care va este sotie. o iei in brate, o arunci pe pat, esti in extaz, ea iti rosteste numele....SI BRUSC INTRA O GRASA IN CAMERA CARE URLA: "Fir-ai-al dracului de curvar, muri-ti-ar la intrare de nenorocit, plange copilul si tu te destrabalezi cu gandul la tarfe?!" Te ridici brusc sa-i dai o lopata peste sfecla si realizezi....ca grasa e nevasta-ta si tu ti-o frecai lugrubru in pat de unul singur. Ca nu esti la mare, ci intr-o garsoniera de 4/4 iar huiduma care acopera usa e nevasta ta cu acte, ai 3 copii si 2 conserve de pateu de ficat in frigider. (...) Stefule, nu mai pune poze cu mine si cu tine! Pune ori cu mine, ori cu tine!:))) :ha:Asa stim cine-i huiduma . Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Petre Niteanu aka Bullbar Petre...lasa-le dracu de cosmare...la naiba ma omule te stiam mai optimist(si inca cred asta)...toti avem momente proaste da cineva ne-o blestemat cu prieteni ma...si astia nu prea uita...:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate