Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Petre Niteanu aka Bullbar

worldscape

Postări Recomandate

Re: Petre Niteanu aka Bullbar

Salut

Sa stii ca ne lipsesc comentariile tale.

Daca vrei sa mergi la MMOF 2011 eu iti dau masina mea( ca oricum nu pot ajunge) cu plinul facut, doar ptr a vedea comentariile de dupa.

Merge de Standard sau Open ( troliu+MT)

:))

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bulbareee :grin: du-te-n spanac :ha: ca ti-ai schimbat numarul de telefon si mi s-a facut odata dor sa-ti aud vocea si n-am avut cum sa dau de tine sa vorbim... :uameni

Fa si tu un pustiu de bine si trimite-mi si mie noul tau nr. de telefon pe PM :tk, daca nuuuu :grin: ma faci sa scot de la naftalina filmuletzele alea :wink: cand te scoteam din noroi si faceam caterinca! :ha::ha::ha: CE VREMURI! :h5

P.S.

Mai ti minte cand ti-a cazut, accidental :ha: Hi-Lift-u` pe picior :ha: si te ingalbenisesi tot?

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Cabestaneee.... Cu buchetel de mireasa in mana ? Te pierdem definitiv din peisaj ?:banana:grin:

Bullbar si Cabestanu`.........:ha::ha::ha:.......apropo, care-i treaba, care "s-a nenorocit" ? ( a se citi ne-norocit = a fi parasit de noroc.....)....:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Va multumesc tuturor pt urari! Motivele absentei mele de pe forum si din trasee este unul extrem de complicat, dar il pot rezuma asa: imaginati-va intr-o camera superba, cu vedere la mare, alaturi de o femeie superba cu cracii lungi pana-n gat care va este sotie. o iei in brate, o arunci pe pat, esti in extaz, ea iti rosteste numele....SI BRUSC INTRA O GRASA IN CAMERA CARE URLA: "Fir-ai-al dracului de curvar, muri-ti-ar la intrare de nenorocit, plange copilul si tu te destrabalezi cu gandul la tarfe?!" Te ridici brusc sa-i dai o lopata peste sfecla si realizezi....ca grasa e nevasta-ta si tu ti-o frecai lugrubru in pat de unul singur. Ca nu esti la mare, ci intr-o garsoniera de 4/4 iar huiduma care acopera usa e nevasta ta cu acte, ai 3 copii si 2 conserve de pateu de ficat in frigider.

Mi-a fost dor de voi:))

Tractozaure: 0729660951 - la orice ora!

Stefule, nu mai pune poze cu mine si cu tine! Pune ori cu mine, ori cu tine!:)))

Link spre comentariu

... sa fi fost oare Petre, pacalitul din reclama de la BERGENBEER ? ... cam asa suna povestea asta :ha:

deci in concluzie, te asteptam la o bere !!!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

(...) imaginati-va intr-o camera superba, cu vedere la mare, alaturi de o femeie superba cu cracii lungi pana-n gat care va este sotie. o iei in brate, o arunci pe pat, esti in extaz, ea iti rosteste numele....SI BRUSC INTRA O GRASA IN CAMERA CARE URLA: "Fir-ai-al dracului de curvar, muri-ti-ar la intrare de nenorocit, plange copilul si tu te destrabalezi cu gandul la tarfe?!" Te ridici brusc sa-i dai o lopata peste sfecla si realizezi....ca grasa e nevasta-ta si tu ti-o frecai lugrubru in pat de unul singur. Ca nu esti la mare, ci intr-o garsoniera de 4/4 iar huiduma care acopera usa e nevasta ta cu acte, ai 3 copii si 2 conserve de pateu de ficat in frigider.

(...)

Stefule, nu mai pune poze cu mine si cu tine! Pune ori cu mine, ori cu tine!:)))

:ha:Asa stim cine-i huiduma .

Samurai incepator
Link spre comentariu

Petre...lasa-le dracu de cosmare...la naiba ma omule te stiam mai optimist(si inca cred asta)...toti avem momente proaste da cineva ne-o blestemat cu prieteni ma...si astia nu prea uita...:old

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare