Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Petre Niteanu aka Bullbar

worldscape

Postări Recomandate

Ce s-a intamplat cu tine Petre, ai disparut complet si din peisaj si de pe Forum, personal imi lipsesc comentariile tale la adresa tuturor si hazul tau haios !!!

Sper ca esti sanatos tun si mersi si la sala in continuare, sa auzim numai de bine !

Astept ( si cred ca mai multi vor asta ) vesti de la tine !!!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Petre Niteanu aka Bullbar

Va salut!:) Sunt bine si va multumesc pentru interesul vostru. N-am mai intrat asa des pe forum pt ca nu prea mai am ce sa zic. N-am masina, nu mai particip asa ca tot ce as putea face ar fi sa comentez offtopic si stiu ca urati asta. :) Personal am devenit offtopic fata de offroad:))) Nu am de gand sa va "parasesc", dar deocamdata nu pot fi mai activ de atat pentru ca nici nu am cu ce contribui. Din cand in cand mai intru pe site sa va citesc asa ca inca "va vad".

Despre copilotaj...ei bine, sunt prea multe de spus, dar sunt convins ca stiti si voi cat e de greu este sa formezi un cuplu mai ales cand sexul este exclus din ecuatie:)))) (nu ca m-ar fi atras Miron Sorin vreodata, dar mi-a venit sa-i bat vreo doau apropouri cand eram in noroi pana-n gat) Poate....cine stie, jupanul de la ultimul etaj, ala barbos si cu puteri absolute, va mai trage ceva sfori pt mine in asa fel incat sa mai scuip noroi dintre dinti prin vreo competitie. Pana atunci, va doresc sanatate si multa bafta!

Link spre comentariu

..ce vremuri cand scria Petre pe forum... Pana la intalnirile din competitii, eu sper ca 'jupanul de la ultimul etaj' sa faca el intr-un fel sa incepi iar sa 'apari' pe forum, indiferent ca-i on sau off topic.

S'auzim de bine.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Aidi, bre, nu mai vorbiti de Petre la trecut sau in genul "premiul pentru intreaga activitate"! Vad ca el e genul alb-negru, ori face ceva ca lumea pana la capat ori se lasa, macar temporar. Sunt convins ca isi revine pana la urma din toate punctele de vedere.

Petre, acum cateva luni ti-am trimis un PM legat de Ursici. L-ai primit? Mai are importanta? Mai stii ceva de ei?

Samurai incepator
Link spre comentariu

Eu zic sa punem vorba de la vorba si sa ni-l delege CNOR-ul pe post de REPORTER SUPER-SPECIAL de Off-Road.... ca le zice bine rau de tot !!! :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Eu zic sa punem vorba de la vorba si sa ni-l delege CNOR-ul pe post de REPORTER SUPER-SPECIAL de Off-Road.... ca le zice bine rau de tot !!! :grin:

Corect Laure .............:h5........ a fost o implicare ff buna in off road a lui Petre ...............ne lipsesti :tk:2dr

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare