buhu Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Vreau sa montez asa ceva pe exterior , cine are , stie sau a vazut pe undeva ceva interesant, pentru Toyota HZJ 73 rog sa-mi dea sfaturi, cine face ,cam cum ar arata, cat costa , cat timp dureaza...etc Masina e cea din poza.. http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 baaaaai, nu strica masina!!! Uite cat de misto arata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Februarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2008 baaaaai, nu strica masina!!! Uite cat de misto arata! misto,misto ,dar daca o pun in cap cum o sa mai arate ? http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 sfatul meu la cum arata masina aia este sa-i pui roll cage interior. Ala exterior rata ca dracu pe cind cel interior da un aer de forta. Eu ti-l recomand pe Luigi. Vb cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Ei da......daca da un ''aer de forta"....... :ha: ......haidi breeeee.....ce dracu....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alex9byby Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte dar este vreo diferenta intre cel exterior si cel interior?sau care ar fi mai indicat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte dar este vreo diferenta intre cel exterior si cel interior?sau care ar fi mai indicat?Depinde ce masina ai...sunt masini la care pe exterior e mai nasol sa-l faci(d.p.d.v tehnic), sunt masini la care pe interior nu prea ai loc(ex samurai)...dupa care sunt si gusturile....pe exterior arata mai nasol, dar protejeaza mai bine caroseria...pe cand cel interior, arata masina mai misto dar stai mai inghesuit. Daca faci un rol-cage...in primul rand trebuie sa te gandesti la siguranta ta si nu la alte fitze... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 intradevar pe exterior arata urat, am gasit cate ceva , trebuie sa mai studiez un pic ce optiuni mai sant, vedeti in poze.... http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 ce-i asta? ai gasit pe undeva un KIT? daca DA, da si tu un link ceva...preturi, etc... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 nu e un kit, am dat de asta cautand solutii pentru roll cage http://www.offroad-manufaktur.de/manufaktur/ http://www.norelem.de/cms/wm?catId=1696 ... amily=true http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 multumesc. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Salut, parerea mea si nu numai : -roll cage-ul se face in functie de spatiul interior al masinii. La masinile mari cu spatiu generos interior, se preteaza un roll cage interior. La masinile cu spatiu mic in interior se face roll cage exterior. Revenind la masina ta, respectiv la modelul 73, eu opta pentru roll cage interior, deoarece : -daca pui exterior nu vei mai putea utiliza hard top-ul -are spatiu suficient interior, mai ales la lungime -ai deja o bara de ranforsare in interior gandita din conceptie de cei de la Toyota -poti umbla linistit cu masina si pe strada fara sa atragi atentia -nu vei agata toata padurea cu roll cage-ul tau exterior Mentionez ca am avut si eu exact acelasi tip de masina timp de 3 ani, asa ca sunt oarecum in cunostinta de cauza... Pentru modelul scurt 70 recomand un roll cage exterior, sau eventual partial interior cu elemente de ranforsare exterioare.Pentru inspiratie se pot studia diversele solutii de la Land Rover Defender 90. Bafta, Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE referitor la rollcage... cine are o scula din aia de indoit teava?? imi trebuie si mie 2 bucati de teava cu care sa unesc rollcage-ul masinii de podea. in partea din fatza, ca sa nu se mai tina pe rama de la parbriz, ca n-are nici o rezistenta la nevoie... thanks O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE referitor la rollcage... cine are o scula din aia de indoit teava?? imi trebuie si mie 2 bucati de teava cu care sa unesc rollcage-ul masinii de podea. in partea din fatza, ca sa nu se mai tina pe rama de la parbriz, ca n-are nici o rezistenta la nevoie... thanks sunt de la spyder customs armatura de uneste podeaua cu bara, arata misto da' ... te si rupe $$$ :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Aprilie 27, 2008 Partajează Postat Aprilie 27, 2008 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE am construit roll cage ptr. masina, a iesit si n-a iesit..... am facut socoteala si am constatat ca la banii si munca si toata cheltuiala, cumparam unul gata facut de la firma specializata de afara, special ptr. acel model de masina. Singura problem a este ca de obicei acestia fac masurile tinind cont ca masina este echipata cu scaune de competitii, si e mic locul intre scaun si stilpul masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE redeschid acest topic pentruca intrebarea e direct legata de subiect: In cazul unui rollcage interior, cat de important este distanta lui fata de caroseria masinii? Vorbesc dpdv al securitatii. Asa sa zicem ar fi ok? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: baaaaai, nu strica masina!!! Uite cat de misto arata! de acord. Sutn curios cum ar reactiona politia cand te vor opri, si te vor opri sigur. :pr Do the roll cage la interior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE redeschid acest topic pentruca intrebarea e direct legata de subiect: In cazul unui rollcage interior, cat de important este distanta lui fata de caroseria masinii? Vorbesc dpdv al securitatii. parerea mea este ca un rollcage trebuie sa te protejeze cu /fara caroseria masinii. daca il faci distantat de caroserie, in caz de rasturnare aceasta se va indoii mai multa fata de cazul in care este croit pe caroserie. la indoirea la rece esti limitat de masina cu care indoi in incercarea de a-l face lipit complet pe caroserie. personal sustin atat o protectie interioara cat si una exterioara , legate una de cealalta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE In cazul unui rollcage interior, cat de important este distanta lui fata de caroseria masinii? Vorbesc dpdv al securitatii. Asa sa zicem ar fi ok? Daca l-ai face cum ar fi in desen, ti-ar reduce nu semnificativ campul vizual.... ci aproape de tot. Trece exact prin fata ochilor, exact unde te uiti cel mai des, in linie dreapta, paralel cu pamantul. Asta ar insemna sa stai aplecat cu capul inspre dreapta in timp ce conduci, ceea ce nu va fi deloc comod dupa primele 5 minute.... (Parerea mea). OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE Am exagerat pe desen, normal. Ma interesa teoretic. Oricum m-am lamurit. Mersi Ionut! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE Vin cu contraargument regulamentul FIA prevede ca rollcagul nu trebuie sa se atinga de caroserie ci trebuie pastrata o distanta uniforma de 1-2 cm fat de acesta. Motivarea : La rasturnare energia socului sa fie preponderent preluat de deformarea plastica a caroseriei si restul sa fie preluat elastic de roolcage Experienta personala ma conduce la faptul ca eu nu mai ma dau fara rollcage in concurs. La rallyraid m-am rasturnat la 130 km/h pe axa longitudinala de doua ori cu o masina care avea rollcage homemade dar care respecta intocmai reglementarile FIA si am scapat (eu pilot si navigatorul) fara nici o zgirietura masina fiind 80% o epava (2007-Draculla Raid Brasov) insa rollcagul n-a suferit nici macar o indoitura 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE Cine are pus la Wrangler RollCage suplimentar, avand in vedere ca el este prevazut cu RollCage pe interior ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE cam asa arata fara Hard Top... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE Salut,parerea mea ,la cit de grea este Toyota teava aia e prea firava.la o rasturnare faci praf si caroserie si RC-ul Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Idei si sfaturi ROLL CAGE @worldscape -- pai ce e in poze nu e chiar un "rollcage" facut dupa regulamentul FIA... e doar un sistem mai complex de rollbar pentru ca masina sa fie "Road legal", asigura o protectie minima necesara pasagerilor in caz de rasturnare (fiind vorba de un soft top). Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate