Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

High steer pentru Patrol?

Catalin.V

Postări Recomandate

Re: High steer pentru Patrol?

Nu stiu ( eu nu stiu , desi am cautat ) sa fie . Cred ca n-am cautat destul .Australienii ar trebui sa aiba , cu siguranta ....

Totusi ,varietatea de high-steer care se gasesc se aplica mai mult pe puntile cu bratul demontabil .La Patrol , din conceptie, e mai putin eleganta solutia corecta pentru highsteeer , si implica de asemenea relocarea panhardului .

Personal ma bate gindul sa fac highsteer la Y61 ( era si inca mai e in plan ,am si materialul OL60 , gros de 35 , lat de 80 , aveam -si inca am - de gind sa inlocuiesc capacul de la pivotul de sus cu highsteer-ul , monobloc cu axul pivotului , si sa ma sprijin si pe bratul stock , cu o bucsa distantiera si un surub de 12,9. ) .N-am gasit ( inca ) alezorul conic pentru pivotul de bara , si n-am de gind sa folosesc articulatii sferice la bara de directie ( am la tendoane , dar nu-mi suride si la bara , nici macar la bara de conexiune )

Treaba e ca m-am saturat sa tin masina in permanenta pe butuci , si am pus-o in miscare in varianta standard ( ma rog , dupa varianta mea de normal ...

E foarte posibil tehnic . Si o solutie fericita e mutarea panhardului in spatele puntii ( arata cam la fel ...)

Mai e si varianta de inlocuire a fuzetelor cu unele de MQ.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu ma gandesc ca s-ar putea face piesele dar trebuie gasit alezorul conic mai intai. Cat despre prinderea de pe punte a barii panhard e usor de refacut ... oricum trebuie ridicata la fel ca si directia pentru a fi mai protejata.

Eu am facut o fixatie pe caseta de Y60 care mi se pare foarte mare si vreau sa o schimb cu un sistem hidraulic, de asta imi trebuie neaparat high steer .

Interesanta ideea cu panhardul in spatele puntii .

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Sint destul de multe cazuri in care sistemul hidraulic nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor .

Caseta mecanica asistata hidraulic are marele avantaj al fiabiltatii .

E foarte adevarat ca e mare caseta de patrol insa nu cu mult fata de cea de vitara , de ex . Si e mare ca sa aiba grosimi mari de piese ....asa trebuie la ce trebuie sa faca .

Pentru o masina de concurs se poate face bara de directie custom , care nu e neaparat pe pivoti cu axul conic , se pot folosi cu succes si unibaluri .

La o masina de strada , e mai putin recomandat .Desi am bara custom , al folosit in continuare pivoti ( si pentru ca am piese de rezerva , pentru a nu deveni total dependent de unicate .)

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare