Catalin.V Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Stie cineva daca se fabrica sisteme high steer pentru puntile de Patrol. M-ar interesa pentru puntea de Y60 sa ridic barile de directie si panhard. Sau macar ceva cote? Multzam! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Re: High steer pentru Patrol? Nu stiu ( eu nu stiu , desi am cautat ) sa fie . Cred ca n-am cautat destul .Australienii ar trebui sa aiba , cu siguranta .... Totusi ,varietatea de high-steer care se gasesc se aplica mai mult pe puntile cu bratul demontabil .La Patrol , din conceptie, e mai putin eleganta solutia corecta pentru highsteeer , si implica de asemenea relocarea panhardului . Personal ma bate gindul sa fac highsteer la Y61 ( era si inca mai e in plan ,am si materialul OL60 , gros de 35 , lat de 80 , aveam -si inca am - de gind sa inlocuiesc capacul de la pivotul de sus cu highsteer-ul , monobloc cu axul pivotului , si sa ma sprijin si pe bratul stock , cu o bucsa distantiera si un surub de 12,9. ) .N-am gasit ( inca ) alezorul conic pentru pivotul de bara , si n-am de gind sa folosesc articulatii sferice la bara de directie ( am la tendoane , dar nu-mi suride si la bara , nici macar la bara de conexiune ) Treaba e ca m-am saturat sa tin masina in permanenta pe butuci , si am pus-o in miscare in varianta standard ( ma rog , dupa varianta mea de normal ... E foarte posibil tehnic . Si o solutie fericita e mutarea panhardului in spatele puntii ( arata cam la fel ...) Mai e si varianta de inlocuire a fuzetelor cu unele de MQ. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iunie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2011 Re: High steer pentru Patrol? Si eu ma gandesc ca s-ar putea face piesele dar trebuie gasit alezorul conic mai intai. Cat despre prinderea de pe punte a barii panhard e usor de refacut ... oricum trebuie ridicata la fel ca si directia pentru a fi mai protejata. Eu am facut o fixatie pe caseta de Y60 care mi se pare foarte mare si vreau sa o schimb cu un sistem hidraulic, de asta imi trebuie neaparat high steer . Interesanta ideea cu panhardul in spatele puntii . Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: High steer pentru Patrol? Sint destul de multe cazuri in care sistemul hidraulic nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor . Caseta mecanica asistata hidraulic are marele avantaj al fiabiltatii . E foarte adevarat ca e mare caseta de patrol insa nu cu mult fata de cea de vitara , de ex . Si e mare ca sa aiba grosimi mari de piese ....asa trebuie la ce trebuie sa faca . Pentru o masina de concurs se poate face bara de directie custom , care nu e neaparat pe pivoti cu axul conic , se pot folosi cu succes si unibaluri . La o masina de strada , e mai putin recomandat .Desi am bara custom , al folosit in continuare pivoti ( si pentru ca am piese de rezerva , pentru a nu deveni total dependent de unicate .) ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate