kadet Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Ideea de baza a fost: identificarea unui traseu de legatura intre cele doua vai, pe directia Doicesti - Malu cu Flori. Sambata ce tocmai a trecut (25.06.2011), am incercat sa trec de pe Valea Ialomitei pe Valea Dambovitei. Traseul pe care am plecat: Targoviste - Doicesti - Vulcana Pandele -Vulcana Bai - Vulcana de Sus (pana aici asfalt) Vulcana de Sus - comuna Pietrari - drum negru sau mai corect spus, galben de la ploile de saptamana trecuta. Comuna Pietrari - Barbuletu (din nou asfalt) Barbuletu - Miclosanii Mici - Miclosanii Mari - Malu cu Flori - drum negru - mai galben ca prima portiune de peste dealuri. La iesirea din Barbuletu spre Miclosani, am renuntat si am facut cale intoarsa spre Vulcana de Sus, din nou peste deal (portiune pe care practic am facut-o dus intors - fara mari probleme - cu ocolirea portiunilor de drum afectate de ploi). Utilajul de care m-am folosit este Suzuki Vitara promotie 93, nepregatita. Ma poate lumina cineva dintre voi daca exista un traseu de dificultate medie care sa faca legatura intre cele doua vai? Cu stima - kadet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: De pe Valea Ialomitei - pe Valea Dambovitei Zona Malu cu Flori este de vis (zici ca esti in paradis) mai ales in lunile aprilie-mai cand infloresc copacii ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uncle25 Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: De pe Valea Ialomitei - pe Valea Dambovitei ai putea incerca Targoviste - Doicesti - Vulcana Pandele - Toculesti (tot in com Vulcana Pandele) - Pietrari - Barbuletu - Pucheni - Malu cu Flori...sunt ceva ani de cand nu am mai fost, era de dificultate putin peste medie...nu as recomanda fara troliu si MT-uri minim...Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kadet Postat Iunie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: De pe Valea Ialomitei - pe Valea Dambovitei Salve Unchiule, Asta era si intentia, dar am avut inspiratia sa "confrunt harta cu taranu' :old fara suparare pentru cel ce m-a sfatuit acolo, pe coclauri). Omul s-a uitat la gume si m-a sfatuit sa mai incerc alta data, cand o apuca pamantul sa se zvante, si ... voi avea alte incaltari - pentru care motiv, iti dau dreptate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: De pe Valea Ialomitei - pe Valea Dambovitei Cand te hotaresti sa mai incerci da-mi un pm, m-as baga si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: De pe Valea Ialomitei - pe Valea Dambovitei Pune-ma si pe mine la socoteala...mai stiu si eu ceva trasee in zona care chiar merita facute An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate