CatalinMCL Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Problema Freelander TD4! Salut, ma bag si eu ca musca. in ceea ce priveste pretul reviziilor si al pieselor mi s-a parut a fi cam mare, astfel: aprox. 700 lei revizia(filtrul de combustibil a fost undeva la 250 lei) am schimbat un rulment la roata spate stanga -> 620 lei cu manopera, mi se pare exagerat, da' poate am luat eu tzeapa pe langa astea trebuie sa schimb telescopul din spate dreapta- aprox.700 lei cu manopera va fi. Tu ai mai avut ceva probleme in afara de cele mentionate si la cati km faci revizia? Eu am 72.000km, in afara de astea masina a fost f. ok. Numai bine.:x For those about to rock: I salute you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Problema Freelander TD4! Salut, ma bag si eu ca musca. in ceea ce priveste pretul reviziilor si al pieselor mi s-a parut a fi cam mare, astfel: aprox. 700 lei revizia(filtrul de combustibil a fost undeva la 250 lei) am schimbat un rulment la roata spate stanga -> 620 lei cu manopera, mi se pare exagerat, da' poate am luat eu tzeapa pe langa astea trebuie sa schimb telescopul din spate dreapta- aprox.700 lei cu manopera va fi. Tu ai mai avut ceva probleme in afara de cele mentionate si la cati km faci revizia? Eu am 72.000km, in afara de astea masina a fost f. ok. Numai bine.:x Si la Freelander ca si la toate celelalte modele LR (si nu numai), preturile pieselor/consumabilelor precum si costurile cu manopera depind foarte mult de locul achizitiei si de service-ul in care faci operatiunile. Un exemplu ai aici:http://www.lrseries.com/shop/product/listing/10287/3450/1/RFC000010-WHEEL-BEARING-ASSY.html Daca ai luat sau nu tzeapa, poti judeca doar tu dupa "marimea" si "continutul" buzunarelor tale. (mie mi se par destul de ok, dar e numai o parere). Oricum, e de preferat sa folosesti piese "genuine" in locul celor aftermarket. Iar faptul ca la 72k, ti-a cedat un rulment de roata si un amortizor (presupun ca pe aceeasi parte) inclin sa cred ca e oarecum din vina ta (depinde prin ce gropi ai dat cu ea...sau cum te-ai ocupat de intretinere) O zi buna. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate