cipak Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 (editat) Help!! :) A mai patit cineva chestia asta? E vorba de cirligul care face legatura intre pedala de ambreiaj si cablul de ambreiaj, care s-a rupt dupa ce am mai tensionat un pic cablul, ca nu mai decupla bine. Axul pe care intra are profil patrat, dar gaura din piesa asta vad ca e cu zimti. MODIFICARE ULTERIOARA: si axul e cu zimti (caneluri), nu am vazut bine pina nu am scos pedala de pe masina. Stie cineva unde o pot gasi? Se potriveste ceva de la alte masini? Multumesc! Editat Iunie 30, 2011 de cipak Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Iunie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: cirlig pedala ambreiaj rupt Tocmai m-a anuntat Minitehnicus ca piesa este: 49820-80110 Adrian Stefan: ARM, CLUTCH PEDAL SHAFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: cirlig pedala ambreiaj rupt 49820-80110 71 ron pe comanda la unix 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate