silent Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Salut, Am gasit niste gume resapate, model trakker, si va rog sami dati o parere [ATTACH=CONFIG]110157[/ATTACH] Pretul ar fii 440/buc + transport... (garantie 2 ani) M-ar interesa daca ati avut modelul asta, cum se comporta, cum se tine lateral, daca se taie usor... Mersi anticipat. Frontera A 2.0L - pentru inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: trakker Sunt extrem de scumpe colegule , mai ales ca sunt resapate !! Eu am pe freelander modelul asta de amprenta si sunt multumit , nu s-au taiat , nu sa dezlipit , e ok. Am dat acum 2 ani 200 de lei pe bucata (nou resapata) cu tot cu tva si montaj. La pretul ala mai pui 100 de lei si iti cumperi bfg mud chiar daca nu noi noute dar macar nu sunt resapate ! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: trakker Sunt extrem de scumpe colegule , mai ales ca sunt resapate !! Eu am pe freelander modelul asta de amprenta si sunt multumit , nu s-au taiat , nu sa dezlipit , e ok. Am dat acum 2 ani 200 de lei pe bucata (nou resapata) cu tot cu tva si montaj. La pretul ala mai pui 100 de lei si iti cumperi bfg mud chiar daca nu noi noute dar macar nu sunt resapate ! @SilenceDJ stiu ce zici legat de pret ca sunt scumpe dar din pacate preturile au crescut. Eu pe a mele am dat 250 lei / buc si azi toamna cand am mers sa verific din nou preturile erau 350 lei / buc. Oricum 440 ii un pret cam mare dar depinde si de dimensiune. @SILENT - eu zic sa mai cauti poate gasesti preturi mai bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silent Postat Iulie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: trakker Si mie mi se pare scump, cu 600 gasesc in sibiu BFG MT KM2 cu montaj/echilibrat inclus si sunt noi noute. Daca nu gasesc sh o sa iau un set nou :)) Frontera A 2.0L - pentru inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: trakker ...dar totusi nu ne spui ce dimensiuni te intereseaza... Daca asta-i pretul pentru anvelope de 44", atunci eu zic ca e super decent. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silent Postat Iulie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: trakker Ma intereseaza 31/10.5/R15 :), deci pretul nu e foarte decent. Frontera A 2.0L - pentru inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditds Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: trakker Am gasit aici o oferta de cauciucuri resapate offr road. Pe mine ma intereseaza modelul trakker (similar cu modelul Sahara de la Insa Turbo). Pretul pentru marimea 195/80/15 este de 345 lei, iar cei de la DeltaGrup l-au marit la 359 pentru Sahara. Diferenta de pret nu ar fi astronomica (totusi conteaza), mai mult ma intereseaza calitatea si durabilitatea. Pe scurt, ce imi recomandati, trakker sau Sahara? Suzuki Samurai SJ413, 1987, Made in Japan Audi 80 1,9 TDI CB President JFK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: trakker cum s0a rezilvat problema ? Silence DJ, de unde le-ai luat ? am aceasi problema, as dori acest profil si preturile vad ca au sarit enorm am nevoie 270/75/r15. toata lumea spune ca mai bine le iei noi la banii astia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silent Postat Martie 25, 2012 Autor Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: trakker Pana la urma am cumparat SH de pe forum. Frontera A 2.0L - pentru inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: trakker Spune-mi te rog ce profil , pret , pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silent Postat Martie 25, 2012 Autor Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: trakker Am luat 4 bucati cu jenti de tabla, model MT de la durango(USA), uzati 40-50% dupa DOT cam vechi dar 2 sezoane ma tin. Am dat 200E pe ele eu zic ca a fost o afacere buna. Frontera A 2.0L - pentru inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate