ciocky Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 vreau sa schimb ''difuzoarele de casti'' pe care le are terrano ; ce sa pun sa incapa si daca sa le schimb sau nu , daca va avea efect avand in vedere incinta (cred ca proasta rau) usii. Multam fain:grin: Range Rover, 2.5 , '99; Terrano II, 2,7 td, 2002 Honda cbr 600F 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: upgrade boxe Terrano II vreau sa schimb ''difuzoarele de casti'' pe care le are terrano ; ce sa pun sa incapa si daca sa le schimb sau nu , daca va avea efect avand in vedere incinta (cred ca proasta rau) usii. Multam fain:grin: te poti duce in targ la vitan... sunt vreo 3-4 firmulitze care cu asa ceva se ocupa...si in functie de buget iti cumperi boxe pe dimensiunile gaurilor masinii... parerea mea este ca asta ar fi ultimul lucra la care sa te gandesti !!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocky Postat Iulie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: upgrade boxe Terrano II te poti duce in targ la vitan... sunt vreo 3-4 firmulitze care cu asa ceva se ocupa...si in functie de buget iti cumperi boxe pe dimensiunile gaurilor masinii... parerea mea este ca asta ar fi ultimul lucra la care sa te gandesti !!:wink: ms, am rezolvat, am pus niste ovale 26''/23'', am taiat un pik si le am fixat pe fata de usa a masinii nu pe usa ca nu aveam cum (trebuia sa tai prea mult). se aude mai bine, dar nu foarte bine Range Rover, 2.5 , '99; Terrano II, 2,7 td, 2002 Honda cbr 600F 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate