Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Storm Defender II-foloseste cineva.

ursuletz_82

Postări Recomandate

Fiind a treia statie pe care o utilizez,cele doua precedente mi-au fost ''speriate'' de hoti,bugetul fiind mai subtirel mi-am achizitionat acest model de statie (Storm Def.II).

I-am pus un amplif,un sirio 5000,si am putere de iesire 16W.Cam slabut,dar vreau sa stiu alti posesori ai acestui tip de statii ce antene folosesc eventuale imbunatatiri.

Drumuri bune la toti colegii!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Storm Defender II-foloseste cineva.

eu unu folosesc numa storm 2 si e parerea mea foarte buna la cati bani au fost

iam luat o antena de vreo 2 milioane si ma joc cu ea fara probleme ba chiar cand iesim prin padure pe mine ma aude toata lumea si eu pe ei mai putin desi au si ei statiile calibrate si staii cu nume mari

eu unu am pe doua masini storm si cred ca o sa raman la marca asta plus ca amu au scos staie de 100 de watti pe piata si tare ma bate gandu sa o cumpar :)))

Link spre comentariu

Sau poti sa-ti iei un amplif de 150W cu preamplificare la receptie si esti mai castigat. ;)

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Am folosti timp de 8 luni un storm defender 2 cu o antena de 2 metri si am fost f multumit , recomand cu mare incredere sa ramai la acaesta statie , mie unul mi a placut mult. Singura problema fiind noaptea cifrele canalului se vad prea tare depinde cum o ai montata. Bafta

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare