offrod Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 daca este cineva dispus sa ma ajute .... sa-mi spuna sau sa masoare ce lungime are cardanul de leaga cutia de viteza cu reductorul .... multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hcs Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: ce lungime are cardanul de samurai axul de legatura intre cutie si reductor e de 40 cm.din care se scade in jur de 4 centimetri ce intra una in cealalta adica axul cardanic in cutie -axul complet e de 40 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Iulie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: ce lungime are cardanul de samurai cu tot cu cruci cardanice? sau dimensiunea dintre cruci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hcs Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: ce lungime are cardanul de samurai cu tot cu cruci complet de la un capat la celalalt-am una scoasa pe o parte sti e cu prindere pe flansa cu 4 suruburi si in partea cutiei vine pe axul cu caneluri deci aluneca una in cealalta-lungimea completa cu cruci e de 40 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Iulie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: ce lungime are cardanul de samurai multumesc si ti-as fi si mia recunoscator daca mi-ai masura decat cardanu dn cruce in cruce...decat pana unde se imbina cu cealalta cruce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hcs Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: ce lungime are cardanul de samurai off roadistule mai bagat sub masini la ora asta-dar asa mai invat si eu si sper ca te ajut si pe tine:) -am masurat cardanele deci de la mijlocul crucii pana la celalalt mijloc de cruce sunt 25 cm-la samuraiele mai vechi si pe carburatie si pe injectie 1-3 dar am masurat si la diesel din 2000 si la alea sunt mai scurte 8cm deci sunt de 17cm-- dupa cum am inteles la problema ta rezolvarea ar fi sai schimbi si axul cardanic potrivit la reductor-model mai lung deci cel de 25cm complet cu cruci 40 cm -am eu daca te ajuta:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate