Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce lungime are cardanul de samurai

offrod

Postări Recomandate

Re: ce lungime are cardanul de samurai

axul de legatura intre cutie si reductor e de 40 cm.din care se scade in jur de 4 centimetri ce intra una in cealalta adica axul cardanic in cutie -axul complet e de 40 cm.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu tot cu cruci complet de la un capat la celalalt-am una scoasa pe o parte sti e cu prindere pe flansa cu 4 suruburi si in partea cutiei vine pe axul cu caneluri deci aluneca una in cealalta-lungimea completa cu cruci e de 40 cm

Link spre comentariu

off roadistule mai bagat sub masini la ora asta-dar asa mai invat si eu si sper ca te ajut si pe tine:)

-am masurat cardanele deci de la mijlocul crucii pana la celalalt mijloc de cruce sunt 25 cm-la samuraiele mai vechi si pe carburatie si pe injectie 1-3 dar am masurat si la diesel din 2000 si la alea sunt mai scurte 8cm deci sunt de 17cm-- dupa cum am inteles la problema ta rezolvarea ar fi sai schimbi si axul cardanic potrivit la reductor-model mai lung deci cel de 25cm complet cu cruci 40 cm -am eu daca te ajuta:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare