klinutzu Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 neata, am constatat ca am o trosnitura atunci cand virez pe loc si cand apar denivelari intre roti sau punti. cred ca am identificat si de la ce vine, dar am nevoie de ceva sigur si in plus si de codul acelei piese, ca sa stiu ce comand. este vorba de piesa aia de pe bara de la mijoc stanga, care seamana cu un pivot. are careva dintre voi vreun manual de service, sa vad cum ii zice si mai ales ce cod are? am mare nevoie, sa repar pana plec in concediu. multumesc. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: trosnitura in fata stanga la viraj revin... am fost sa schimb uleiul si am aflat ca trosnitura este de la toate cele 4 capete de bara + amortizorul dintre ele... problema mare este ca sunt f scumpe 500 lei bucata. stiti unde as putea gasi mai ieftine chiar aftermarket (astea erau pe original)? multumesc. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: trosnitura in fata stanga la viraj Buna ziua ! Presupunand ca e vorba de capetele de bara si nu de pivoti, pretul orientativ il gasesti aici: http://de.4x4-garage.com/product_info.php/cPath/33_351/products_id/1420 Chiar daca anul tau nu se regaseste in textul alaturat pozei, sau piesa nu arata ca si cea din poza, tot cam pe acolo e pretul. In orice caz, peste 40 de Euro bucata nu are de ce sa fie. Daca vrei chestii mai serioase, vezi aici, de la Currie: http://de.4x4-garage.com/product_info.php/cPath/33_351/products_id/3481 Sau poti cauta aici: http://www.asp-eberle.de, apoi click pe Lenkung, apoi pe Spur- und Schubstangen, dupa care ai de ales masina. Si de acolo te descurci sigur. In caz ca te intrebi, site-ul respectiv nu permite sa iei link direct cu ce ai nevoie, din acest motiv se apeleaza la procedura de mai sus. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: trosnitura in fata stanga la viraj Online shop piese Crown Automotive http://4x4-factory.crownauto.us/ro_RO/c/2000/jeep/ Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 Re: trosnitura in fata stanga la viraj salutare, m-am intors din concediu si se pare ca nu a disparut trosnitura. poate sa fie din caseta de directie? :sc cum mi-as putea da seama? jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: trosnitura in fata stanga la viraj Buna seara ! In primul rand, asigura-te ca trosnitura vine de la chestiile de directie, si nu de la altceva. Stiu cazuri in care articulatiile barii Panhard erau uzate (bucsa plus cap bara), si al naibii de tare se simtea in volan trosneala. Deasemenea, si bucsile uzate ale bratelor pot da efect in directie, dar mai slab. De obicei in astfel de cazuri, trositura se simte sub tine, in lonjeron, respectiv in zona picioarelor sau sub c...r. Mai pot trosni cardanelele alea mici de la coloane de directie, cea dintre volan si caseta, dar este remediabila problema si acolo. Alte cazuri cu acelasi efect: caseta de directie nefixata corect in lonjeron (suruburi slabite, rupte), sau chiar lonjeron crapat in zona casetei de directie. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Re: trosnitura in fata stanga la viraj multumesc pt raspuns. in primul rand am schimbat toate capetele de bara (2 sus si 2 jos + amortizorul dintre bari). mai trebuie schimbat ceva? care este bara panhard? am uitat sa spun ca mai am ceva; la frana imi tremura volanul (placutele spate le-am schimbat si pe ele). poate sa fie si de la caseta, pt ca stiu ca de la discuri poate fi. thx. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: trosnitura in fata stanga la viraj salutare, reconditionarea casetei de directie unde se poate face in bucuresti la preturi ok? jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ioan_m Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: trosnitura in fata stanga la viraj Salutare, ti-ai rezolvat problema cu trosnitura? Am avut si eu aceasi problema pe modelul 2007 si dupa cateva luni de cautari, inlocuit si umblat in service, si-au dat seama cei din service ca e de la sistemul de fixare a bratului inferior (pe care e montat pivotul) pe caroserie sau jug (nu mai stiu ce e acolo). Surubul care trece prin bucsile bratului, are in capat o piulita care e fixata cu o clema in jug si chiar dac a fost strans f bine trosnea pulita in clema aceea. Pare simpla treaba dar nu s-a vazut nici pe stand unde se fac teste la uzura. Trosnitura a disparut imediat dupa ce au sudat piulita de jug. Sper sa-ti fiu de folos ca pe mine m-a disperat problema vreo 6 luni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: trosnitura in fata stanga la viraj vezi sa nu fie de vina pivotul de la track bar (la mine la cherokee asta pocnea la viraj), asta daca ai cu pivot, nu stiu cum ii la tine..... IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate