oogica Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Va salut, am o problema in fata la Samuraiul meu dar numi dau seama exact de unde vine... cand virez in stanga in anumite situatii roata fata dreapta imi atinge in bara. daca masor distanta intre roata si aripa cand rotile sunt drepte este o diferenta de vreo 2 cm una fata de alta.(roata din dreapta este mai infata) Rotile sunt normale, nu sunt dimensiuni mai mari.:tk Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? Verifica daca nu sunt strambe arcurile, sau suporturile lor de pe sasiu... Poate ai rupt centru-bulon si o alunecat puntea de pe mijlocul arcului... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oogica Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? hmmm... se poate sa fie asa ceva. am rupt un arc cand am trecut un sant, se poate ca sa nu fie centrate de atunci bine... Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oogica Postat Iulie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? hmmm... se poate sa fie asa ceva. am rupt un arc cand am trecut un sant, se poate ca sa nu fie centrate de atunci bine... Am ridicat masina la sfarsit de saptamana si nu este rupt centru bulon, este la locul lui. Ma tot gandesc ca poare a facut foaia de arc putin mai lunga si nu mai este centrata pe mijloc acum. stiti sa-mi recomandati vreun meserias din Mures care se baga la reparatiile lui Samurai?:scr Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hcs Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? oogica-problema ta cum a aparut?!daca ai lovit cumva masina poate fi de la arc indoit sau puntea lovita indoita dar asta la Samurai greu se intampla -daca nu cumva ai vreo bara tuning tare se poate intampla ca de la o lovitura sa se indoaie si sasiul (nu vreau sa te sperii dar mam intalnit si cu asemenea caz) -fixarea arcului daca e la locul lui bucsile cercei suporti sant in regula atunci la sasiu sau la caroserie trebuie sa cauti -daca in fata roti e distanta mai mica e posibil ca bara e indoita de obicei treaba asta e frecventa-este o bucata de teava in sasiu cca.20cm in fata, defapt suportul de bara ce se indoaie si atunci bare poate sa si atinga roata:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hcs Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? masoara distanta si in fata roti si in spatele ei si daca numa in fata e distanta mai mica atunci sigur suportul de bara e indoit si nu la punte ai probleme :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? Masoara distanta dintre roata fata si spate, daca ruleta nu te minte, si ai la fel masurile pe fiecare parte, inseamna ca e ceva pe la caroserie-bara stramb. Roaga un prieten sa vina in urma ta cu o alta masina si sa se uite la tine daca cumva merge masina stramb, asa cum mai vezi cate o dacie care merge dupa colt.:wink: Daca mergi drept, trenul de rulare e OK, apoi poti sa cauti alte cauze.... Masoara si de la suportul arcului pe sasiu in spate pana la centrul puntii, pe fiecare parte sa vezi cam prin ce zona ar fi problema. Uitate si pe la sasiu sa nu aibe cute sau alte defecte.... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oogica Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? Multumesc pentru sfaturi, am sa ma apuc de masurat in weekend. Nu a fost lovita masina, am intrat intr-un sant mai mare si am rupt un arc de la soc, de atunci a intervenit schimbarea. Acum am impresia ca a facut foaia de arc mai lunga ca cealalta. Si cercelul sta mai in fata cel din dreapta, iar cel din stanga sta drept. Se poate si din cauza ca este mai lasat acest arc ca cel de pe dreapta?:hl(deci cel din stanga este mai incovoiat iar cel din dreapta este mai drept) Am sa revin saptamana viitoare dupa ce fac cateva masuratori. Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hcs Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? -pai spune asa:)-daca sa umblat la arc atunci e evidenta problema -grija mare ca la samurai de la arc depinde mersul rotilor paralel si asa cum spui tu - nu e bine deloc -arcurile trebuie sa fie perfect la fel pentru ca din arcuri ai toata directia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oogica Postat Iulie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? mdaa.. cred ca de verificarea cu arcurile am scapat pentru ca in acest weekend le-am rupt pe amandoua principale de pe fata. :br Am si duso la mester si i-am atras atentia ca trebuie sa le faca la fel. Nu am ajuns sa o mai studiez sa vad daca distanta este egala sau mai freaca la viraje pe teren accidentat in bara. Dar dupa ce am sa fac o tura, daca mai am probleme am sa va solicit sfatul.:tk Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
negoita valy Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? daca mai sunt probleme verifica homocinetica VW Touareg 2,5 tdi "o5 Alte acareturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin 22 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? stiu un baiat in cluj daca te intereseaza are atelier si repara doar masini de teren, are el tot timpul pe stc arcuri si telescoape de samurai.daca vrei iti dau nr de telefon, eu de acolo mi-am luat telescoapele OME si arcurile, manopera e gratis daca le cumperi de acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oogica Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? multumesc, lasa-mi numarul ca nu se stie niciodata. Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Gabriel Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Problema la puntea fata Samurai? Tot de la baietii de cJ am luat si eu suspensia, si e super ok, daca nu ai facut rost de numarul de telefon da un pm si il trimit. Ca si sfat ptr arcuri nu merita luate second sau covacite ca se termina foarte repede, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oogica Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Tot de la baietii de cJ am luat si eu suspensia, si e super ok, daca nu ai facut rost de numarul de telefon da un pm si il trimit. Ca si sfat ptr arcuri nu merita luate second sau covacite ca se termina foarte repede, deocamdata este rezolvata problema, sunt arcuri facute, nu sunt originale. Ce inseamna ca si costuri un set de arcuri pentru Samurai? deocamdata este rezolvata problema, sunt arcuri facute, nu sunt originale. Ce inseamna ca si costuri un set de arcuri pentru Samurai? Ce solutie vedeti pentru a nu mai scutura asa Samuraiul, am citit undeva pe un forum ca ar merge o singura foaie de arc de la tir?! Editat Ianuarie 2, 2012 de f_zoltan Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: Problema la puntea fata Samurai? Ce solutie vedeti pentru a nu mai scutura asa Samuraiul, am citit undeva pe un forum ca ar merge o singura foaie de arc de la tir?! unii merg cu arcuri de Wrangler YJ modificate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oogica Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Problema la puntea fata Samurai? Poate sa spuna cineva care utilizeaza asa ceva daca este diferenta semnificativa? Parca as face ceva sa nu mai scuture chiar asa...:tk Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Problema la puntea fata Samurai? Samuraiul scutura daca are arcurile praf. Cu arcuri bune este ok. Faza cu o singura foaie mi se pare de rasul pamantului, fara suparare :grin:. Nu poti compara o foaie cu un pachet complet de foi, gandite fiecare sa lucreze intr-un anume fel. Totusi, "scuturatul" asta e relativ, am observat asta de cand am Samurai. Sunt oameni si oameni, unii sunt mai gingasi... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Problema la puntea fata Samurai? Diferenta de confort si flexare cand se folosesc arcurile de wrangler este semnificativa. Acum ma gandesc de ce nu am facut asta de la inceput... deh, omul cat traieste invata. :h5 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Problema la puntea fata Samurai? Eu sunt multumit dupa ce am pus arcurile UMC si am schibat amortizoarele cu KYB pe gaz. Or m-am obisnuit eu, or nu mai scutura, or cate un pic din ambele. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oogica Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Problema la puntea fata Samurai? salutare, spuneti-mi si mie ceva preturi pentru arcurile de Wrangler si ce modificari trebuie aduse? Cat despre gingasie, asa o fii... dar daca se poate mai mult confort in Samurai, de ce nu? Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) Re: Problema la puntea fata Samurai? Pentru arcuri de wrangler yj trebuie sa iei in calcul pe langa pretul lor(aprox 200E/4buc second hand) si kitul de realocare a prinderilor fixe, kit cercei/missing link, placile in care intra u-bolturile, suruburi si bucsi. Si ca sa fie treaba ok pana la capat, pentru o flexare mare alte amortizoare, conducte frana lungi, sistemul de prindere al amortizoarelor. Cam atat imi aduc aminte acum. Niste poze exemplificative de la o masina frumoasa cu punti de toyota: Si inca ceva: trebuie directia mutata sus(crossover steering). Editat Ianuarie 6, 2012 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oogica Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Problema la puntea fata Samurai? Multumesc pentru informatii, eu am momentan telescoape mai lungi, furtunele de frana si alti cercei. Arcurile le-am springuit si probabil sunt mai rigide acum. Inchiriez trailer auto MTMA - 2000 KG tel 0756433055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Problema la puntea fata Samurai? stiu un baiat in cluj daca te intereseaza are atelier si repara doar masini de teren, are el tot timpul pe stc arcuri si telescoape de samurai.daca vrei iti dau nr de telefon, eu de acolo mi-am luat telescoapele OME si arcurile, manopera e gratis daca le cumperi de acolo. poti sa-mi trimiti si mie pe PM numarul de telefon al tipului? Multumesc Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Problema la puntea fata Samurai? poti sa-mi trimiti si mie pe PM numarul de telefon al tipului? Multumesc 0744 760 683 Cristi. Este unul dintre baieti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate