Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Vitara 1,6 16 v, cutie automata

pescarul

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea!

Am nevoie de ajutorul vostru in achizitionarea unei vitare lungi automata la schimb cu Galloperul meu mult iubit!! Ma sperie taxele, pretul motorinei si cam tot ce se intampola in tara asta de cheche si aceste lucruri ma fac sa imi indrept atentia catre o masina mai mica si mai versatila. Asadar despre Vtara stiu(sau cel putin cred ca stiu ) urmatoarele lucruri: are motor 1,6 16 v, cutie automata in 5 viteze(marea majoritate a vitarelor stiam ca is in 3..), AC, geamuri electrice si e lunga(pentru sculelel de pescuit). Proprietarul zice ca e produsa in Japan(???!!!) cu toate ca eu credeam ca sunt facute in Spania si ca are 89 000KM. Din ce am vazut si ascultat masina se prezinta destul de bine, nu are rugina pe la aripi(au fost inlocuite si vopsite) si IMI PLACE TARE.

Am nevoie de ajutorul vostru destul de urgent pentru ca nu stiu cat mai tine nenea vanzatorul masina pentru mine....

PS: Prezentarea se mea se gaseste la sectiune Galloper

Daca o iau am sa ma mut cu cortul vreo 2 zile in curtea serviceului pe care mi-l recomandati sa imi faca un SL, sa-mi puna niste cauciucuri BFG MT de care se potrivesc la masinutzele astea si eventual un portbagaj deasupra facut la pret cat mai MIC:))

MA RAD DE MA STRIC:ypu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat acizitie Vitara automata

De lunga... nu e ea prea lunga. Orice break din clasa compacta e mult mai lung (Astra, Golf, Focus). Deci portbagajul e un must have.

Insa la banii astia, la impozit, taxa de inmatriculare si consum, e o masina ok.

Se poate sa fie produsa in Japonia, insa 87.000 km??? Are numai 5 cifre la kilometraj? Sa fim seriosi. Mi-am luat o masina din Germania veche de 18 luni si avea 130.000 (si cam asa erau si inca sunt toate). Dar la o masina asa veche, deja kilometrajul nici nu mai conteaza.

Una peste alta, eu zic ca e ok (asta depinde insa si de pretul cu care o iei)

Link spre comentariu

Re: Sfat acizitie Vitara automata

Salutare la toata lumea!

Am nevoie de ajutorul vostru in achizitionarea unei vitare lungi automata la schimb cu Galloperul meu mult iubit!! Ma sperie taxele, pretul motorinei si cam tot ce se intampola in tara asta de cheche si aceste lucruri ma fac sa imi indrept atentia catre o masina mai mica si mai versatila. Asadar despre Vtara stiu(sau cel putin cred ca stiu ) urmatoarele lucruri: are motor 1,6 16 v, cutie automata in 5 viteze(marea majoritate a vitarelor stiam ca is in 3..), AC, geamuri electrice si e lunga(pentru sculelel de pescuit). Proprietarul zice ca e produsa in Japan(???!!!) cu toate ca eu credeam ca sunt facute in Spania si ca are 89 000KM. Din ce am vazut si ascultat masina se prezinta destul de bine, nu are rugina pe la aripi(au fost inlocuite si vopsite) si IMI PLACE TARE.

Am nevoie de ajutorul vostru destul de urgent pentru ca nu stiu cat mai tine nenea vanzatorul masina pentru mine....

PS: Prezentarea se mea se gaseste la sectiune Galloper

Daca o iau am sa ma mut cu cortul vreo 2 zile in curtea serviceului pe care mi-l recomandati sa imi faca un SL, sa-mi puna niste cauciucuri BFG MT de care se potrivesc la masinutzele astea si eventual un portbagaj deasupra facut la pret cat mai MIC:))

kilometrii chiar nu conteaza si nu cred ca sunt cei reali.

depinde pretul la care o cumperi.

masina e ok? probleme cu tabla ?

daca esti interesat de un service bun si ieftin trimite-mi un PM si vorbim.

stima

Link spre comentariu

Re: Sfat achizitie Vitara 1,6 16 v, cutie automata

Doru, esti prea negativist. Masinile cumparate de la armata au deseori doar cateva mii de kilometri reali si totusi pot fi doar material de reconditionare. Cei 87000 pot fi reali dar facuti hartaniti in teren (caz in care sunt multi) sau pot fi 187000 facuti pe sosea si sa nu conteze foarte mult. Nu numarul kilometrilor conteaza ci starea masinii. La Samurai e simplu, 87000 pot fi 187000 sau 287000, ca are kilometrajul scurt si o ia de la capat la fiecare suta de mii.

Daca pescarul, deja proprietar de 4x4, e multumit de prima impresie, merita sa cerceteze mai departe. In asta l-ar putea ajuta si Macfero sau service-ul pe care vrea sa-l recomande, genul asta de ajutor poate fi inceputul unei colaborari fructuoase daca ei doi gasesc tonul comun.

Pescarule, foloseste cautarea in sectiunea Vitara-X90 ca sa vezi ce s-a mai scris de Vitara 16v si de varianta cu cutie automata, sunt convins ca intre timp o sa-ti raspunda si cei cativa vitaristi inraiti care insufletesc sectiunea.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Multumesc mult de raspunsuri!!

Macfero , fiind din Bacau poate imi spui si unde ai service-ul sa iti fac o vizita si sa putem discuta in tihna problema vitarelor:))

Astral are dreptate, sunt doar 2 topicuri de gen cutie automata(am citit tot din scoartza in scoartza)

Pentru cei care sunteti din Sibiu, poate ati vazut masina asta si poate o stiti si imi dati un sfat.suzuki-vitara-3130503.jpg.7d38fcdacfd80dbd42c30ceef12c13af.jpgsuzuki-vitara-3130502.jpg.a2a0484a6ee5ed18ce81ffe588294177.jpgsuzuki-vitara-3130504.jpg.0a1222c6ac525d7ae29b61390882de72.jpg

Masina este cea din poze si dupa cum am spus mai sus e din Sibiu!!

Multumesc anticipat pentru sfaturi!!

MA RAD DE MA STRIC:ypu
Link spre comentariu

Aia nu are 5 viteze ! Are 3, pt ca pe selector are doar L si 2. In cel mai bun caz mai are un buton de overdrive, deci 4.

Nu obisnuiesc sa comentez pretul, dar cel afisat, 4500EUR, este imens pentru o astfel de masina

Link spre comentariu

cutiile automate sunt cu 3 si 4 trepte, cea din poza are 4 (ma rog 3 trepte plus over-drive, foarte util daca mergi mult pe asfalt)

Editat de dan03

Link spre comentariu

Am vazut-o eu pe cea maro in targ la Sibiu. E vopsita, dar destul de neglijent. Asta mi-a sarit in ochi fara sa ma uit la ea decat in trecere.

Despre cutie nu stiu nimic, desi si eu mi-as dori o automata. Insa spunea cineva pe-aici ca cele cu 3 trepte sunt mai bune decat cele cu 4 (sau 5, cate-or fi).

Link spre comentariu

Daca masina e la Sibiu si te duci pana acolo sa o vezi ia legatura cu roly si poate merge cu tine. Este expert in Vitare si asa eviti o teapa.

Pretul nu mi se pare imens, e mare pentru niste masini vechi dar asta e piata veveritelor.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Salut.

Am vazut masina pe un site de vanzari.

Unde este fabricata, vezi sub capota motorului, in spate, pe peretele dintre compartiment motor si habitaclu. Daca este facuta in Japonia scrie: SUZUKI MOTORS CORPORATION. Daca este din Spania, este la fabrica SANTANA- vei gasi scris ceva cu SANTANA.

In ceea ce priveste numarul de km, poate sunt reali si a fost folosita ca si masina de sfarsit de saptamana. Nu stiu ce sa zic. Dar vezi atent uzura diferitelor componente sau accesorii( mocheta etc- s daca poti sa iti dai seama daca au fost schimbate sau sunt originale. Carte de service are?

Poti lua legatura si cu adammoga pentru sfaturi.

Nu arata deloc rau acaretul. Sa te poarte cu bine peste tot unde iti doresti!

Editat de pavel_vn
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare