pepi3103 Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 Jari-Matti Latvala reuseste sa se mentina lider si pe ultimele cinci probe de duminica si castiga Raliul Suediei 2008. Astfel el obtine prima sa victorie de etapa din WRC. Dupa un parcurs senzational in conditii dificile, Latvala termina la 58 de secunde in fata colegului sau de la Ford, Mikko Hirvonen. Latvala, in varsta de 22 de ani, devine cel mai tanar pilot care reuseste sa obtina o victorie intr-o etapa de WRC. Un record care pana acum a fost detinut de Henri Toivonen. La final emotionatul Latvala a dansat pe plafonul Fordului sau "Este o super senzatie! Este aproape incredibil! Henri Toivonen a fost un idol de-al meu si mereu mi-am dorit sa ii bat recordul. Raliul a inceput bine inca din prima proba. Nu am facut nici o greseala, masina a fost perfecta si am putut sa o controlez la viteza. Ma simt foarte bine acum si acest rezultat imi ofera multa incredere si abia astept etapa din Mexic." Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 asta i omu' http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/latvaqla.jpg asta i masina http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/focuslatvala.jpg si asta-i clasamentul... 1. Jari-Matti Latvala, Finland, Ford Focus, 2 hours, 46 minutes, 41.2 seconds 2. Mikko Hirvonen, Finland, Ford Focus, 58.3 seconds behind. 3. Gigi Galli, Italy, Ford Focus, 2:23.2. 4. Petter Solberg, Norway, Subaru Impreza, 2:59.4. 5. Andreas Mikkelsen, Norway, Ford Focus, 5:46.0. 6. Dani Sordo, Spain, Citroen, 7:31.1. 7. Toni Gardemeister, Finland, Suzuki, 10:35.3. 8. Juho Hanninen, Finland, Mitsubishi Lancer, 12:27.5. 9. Mads Ostberg, Norway, Subaru Impreza, 13:28.5. 10. Jari Ketomaa, Finland, Subaru Impreza, 13:50.7. Overall Standings (after 2 of 15 events) 1. Mikko Hirvonen, Finland, 16 points. 2. Sebastien Loeb, France, and Jari-Matti Latvala, Finland 10. 4. Gigi Galli, Italy, and Petter Solberg, 9. 6. Chris Atkinson, Australia, 6. 7. Francois Duval, Belgium, 5. 8. Andreas Mikkelsen, Norway, 4. 9. Dani Sordo, Spain, 3. 10. Toni Gardemeister, Finland, 2. Sa avem oare surprize? I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate