sacalu Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Ma numesc Fermesanu Petru, dar prietenii imi spun ''sacalu'' .. Posed un M461 (care are aceesi varsta cu mine). Am 44 ani, sunt sofer de 26 ani (si imi iubesc meseria) Ca hobby'uri prefer, in primul rand off-road'ul (logic), speologia, alpinsmul, fotografia, si mai multe chestii .. :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Salut maestre, si bine ai venit! Vezi ca te-a intrecut fica ta si e mai "veche" pe aici. Apropo de ea, ai o fata deosebita si daca tu esti "responsabil" pentru asta , atunci felicitari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Iunie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2007 multumesc.. max, un proverb marinaresc spune: "iubeste'ti copilul ca si cum ar fi al tau" :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Salut! Bine ai venit. Vezi ca fica ta ti-a vandut "M-ul" saptamina trecuta :lol: :lol: :lol: . Apropo daca vrei altceva, adica toyota banuiesc, da-mi un PM ca stiu una beton si la pret super (asta asa ca sa rotunjiti gasca de toyotari :lol: :lol: :lol: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Salutare!Scuza-mi sinceritatea,ai fi tu de o varsta cu masina,dar M-ul arata mult mai tanar ca tine :lol: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate