omoroka Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 De ce? Pentru ca sunt niste hoti, nesimtiti si-si bat joc clienti. In toate calatoriile mele in afara, si am destule la activ pentru ca deh ma trimit astia de la munca prin diverse tari, nici-o companie nu m-a dezamagit, enervat si ingretosat mai mult decat Malev. Alaltaieri seara a fost pentru a doua oara cand Malev mi-a anulat zborul de intoarcere care ar fi trebuit sa aiba loc la ora 6 (mai pun la socoteala ca alta data mi-au ratacit si bagajele!). Astfel a trebuit sa ma intorc cu un avion de 11.30 noaptea, care a avut si ala intarziere si a plecat defapt pe la 12 si ceva. Mai mult, serviciile aeroportului care banuiesc ca apartin si ele in mare parte tot de Malev sunt tot de cacat. La controlul pasapoartelor erau doar 2 vamesi versus o multime estimata de mine la cel putin 1000 de oameni care mai aveau putin si se calcau in picioare pentru a nu-si pierde zborurile. Am intalnit in multimea de oameni un roman care facea naveta cu avionul in tara saptamanalsi-mi spunea ca la fiecare cateva zboruri are parte de o astfel de surpriza. Nu m-ar mira ca aceasta companie sa fie pe duca, asta facand-o sa recurga la artificii de anulare a unor zboruri si comasare a pasagerilor in alte avioane deasemenea goale. De aici mai departe si suspiciunea mea ca daca sunt pe duca s-ar putea sa faca rabat si la calitatea intretinerii avioanelor si concluzia finala ca MALEV trebuie evitat. Evitati-o pana da faliment, iar lucrul asta sa speram ca se va intampla cat mai repede. Asa sa ne ajute Cel de sus Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Evitati compania MALEV Imi pare rau de pataniile tale cu MALEV. O singura observatie insa, daca imi permiti: ar trebui sa mentionezi si aeroportul cu pricina. Sa ma explic:cu exceptia catorva aeroporturi regionale(nu e cazul in Europa), aeroportul si compania de transport sunt firme total diferite; pe orice aeroport, singurul serviciu care apartine total companiei de transport este cel de ticketing. Restul apartin fie aeroportului, fie altor firme specializate( catering, handling, s.a.m.d). Pe de alta parte, ca si TAROM dealtfel, MALEV este companie cu capital majoritar de stat. Si nu amvazut multe astfel de companii dand faliment. Astfel, singura solutie pentru evitarea eventualelor neplaceri de acest gen, este utilizarea serviciilor unor companii serioase, cu traditie si care au de aparat un NUME! Nu vreau sa fac reclama niciuneia, sunt usor de gasit, evident si pretul serviciilor e sensibil mai mare, din pacate. Mult noroc data viitoare! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Evitati compania MALEV Imi pare rau de pataniile tale cu MALEV. O singura observatie insa, daca imi permiti: ar trebui sa mentionezi si aeroportul cu pricina. Sa ma explic:cu exceptia catorva aeroporturi regionale(nu e cazul in Europa), aeroportul si compania de transport sunt firme total diferite; pe orice aeroport, singurul serviciu care apartine total companiei de transport este cel de ticketing. Restul apartin fie aeroportului, fie altor firme specializate( catering, handling, s.a.m.d). Pe de alta parte, ca si TAROM dealtfel, MALEV este companie cu capital majoritar de stat. Si nu amvazut multe astfel de companii dand faliment. Astfel, singura solutie pentru evitarea eventualelor neplaceri de acest gen, este utilizarea serviciilor unor companii serioase, cu traditie si care au de aparat un NUME! Nu vreau sa fac reclama niciuneia, sunt usor de gasit, evident si pretul serviciilor e sensibil mai mare, din pacate. Mult noroc data viitoare! Aeroportul unde mi s-a intamplat patania alaltaieri era cel din Budapesta. Alta data am mai patit-o cu ei in Liublijana si cred ca tot acolo mi-au ratacit si bagajele. Ai dreptate, nu au cum sa dea faliment, dar pot fi exclusi din alianta lor. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Evitati compania MALEV Urat! Personal ii credeam buni, ca am zburat cu ei si pe langa faptul ca erau la jumatate de pret fata de Tarom, s-au dovedit a fi seriosi si in servicii. Dar eu am zburat cu multi ani in urma cu ei si e posibil ca intre timp sa fi cazut calitativ. E totusi mult din 2001 pana in 2011. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Evitati compania MALEV bageje mi-au fost ratacite si la Moscova....si la Orly...asa ca nu ma mai mir....ca si companii aeriene....in acele dati au fost Aeroflot si Air France......:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Evitati compania MALEV Nu am zburat niciodata cu ei si sper sa nu o fac prea curand dar acelasi lucru imi povestea un prieten aum cativa ani, am creazut ca e un pic subiectiv dar se pare ca nu, se pare ca sunt "perseverenti" in privinta calitatii serviciilor. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Re: Evitati compania MALEV Eu am zburat prima oara in 1998, cand eram component al lotului national de kendo al Romaniei si mergeam la Campionatul European de Kendo si s-a intamplat ca zborul sa fie chiar cu Malev! :grin: Zborul a fost Bucuresti - Budapesta; Budapesta - Zurich si pot sa va spun ca au fost grozavi atunci! De atunci nu am mai zburat cu ei, dar am senzatia (in special ca zbor, in fiecare an, de cateva ori prin toata lumea) ca este o politica la nivel international, in sensul ca la mai toate companiile, serviciile sunt in cadere libera, si asta cred, datorita faptului ca acest mijloc de transport a inceput sa fie folosit din ce in ce mai mult de oameni si nu mai este un lux, ci o necesitate, si in momentul in care devine necesitate..., comersantii :grin: stiu sa speculeze acest lucru... Cat despre pierderea bagajelor, nu compania este de vina, ci aeroportul! Mai precis, angajatii aeroportului ce manuiesc bagajele, in lungul lor drum :ha: spre avion... Fiumicino (Roma), spre exemplu, este aeroportul cel mai faimos din Europa pentru astfel de cazuri! :old Editat Iulie 11, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate