oresti Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 old story, new story. Incepe asa: Un 1999 Ram 2500 V10 65.000km, pe 38'uri ,9" inaltare long arm, detroit spate , 4:88, Dana 60 , Dana 70, warn 12.000ind, si alte modificari: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Dodge Nightmare 2 ani mai tarziu , ma supar si incep sa tai: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 (editat) Re: Dodge Nightmare si acum, cum ajungi sa indesi LTB'uri de 47" sub o masina??? :grin: coming soon: ........... Proiect vara 2011- primavara 2012 Dodge v10 truggy (sasiu partial completat cu sasiu tubular fata si spate + exo cage) punti rockwell (initial intentionam sa merg pe dana 60'uri dar nu vor rezista la 47"uri) directie hidraulica fata si spate :grin: detroituri in ambele punti atlas 5.o-1 tri stick sasiu spate taiat scurtat 2m sasiu fata scurtat 1m pana la tampoane motor punte spate adusa la interior 30cm punte fata dusa infara 60cm - mutam centrul de greutate a masinii usi la gunoi :grin: aripi fata decupate fara faruri exo cage complet 4 link front pe fox 16" air shocks triangulated 4 link spate pe fox 18" air shocks LTB'uri pe 47" si beadlockuri radiator apa, radiator ulei motor, radiator cutie,2 radiatoare servo-hydro toate mutate in spate warn 12.000 spate si warn 16500 fata compresor, aparat sudura , lada scule, butelie aer toate in spate masina va fi de 4 locuri - si va fi folosita pt recuperari in off road :grin: Editat Iulie 10, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Dodge Nightmare spor la treaba !!!! mai mult ca sigur va iesii ceva foarte util si mai ales bestial:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Dodge Nightmare spor la treaba !!!! mai mult ca sigur va iesii ceva foarte util si mai ales bestial:h5 multumesc. Intradevar bestial dar nu stiu cat de util :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Dodge Nightmare multumesc. Intradevar bestial dar nu stiu cat de util :grin: Pana la urma e important in domeniul asta ca sa iti faci dablaua. Daca o masina de genul asta e pe placul tau, atunci fa-o. Nu trebuie sa fie utilitatea cel mai important argument. Parerea mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Dodge Nightmare masina e faina o fi si utila...dar nu pe la noi asta e boala grea, sa te uiti la altii ce fac ei ca sa iti faci ideie... totul e sa nu ai privirea prea lunga sa te uiti dincolo de ocean, pt ca ei fac ALTCEVA cu utilajele pe la noi... scurta si cat mai joasa posibil.... dar un 35-36 e o guma rezonabila daca masina poate sa fie cu 35 si sa aibe 170 cm pana la plafon...superok se cauta masini asa scurte incat toti inghesuie in spatele scaunelor, cu greu, cate o roata de rezerva ( si radiatorul, binenteles) acuma, daca e de show... e super, poti sa dai ture pe langa licee pentru a rupe gaturi dar in padure pe la noi...cred ce va fi un nightmare.... pentru echipaj dar cum zic, masina e faina... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Dodge Nightmare Discutia s-a mutat aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64891-Vreau-sa-particip-in-campionat-ce-sanse-reale-am consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Dodge Nightmare Dupa ce ieri seara am inceput sa urmaresc topicul, azi dimineata, la un drum prin oras, am zarit utilajul din imagini in zona Piata Constitutiei. N-am putut sa nu ma opresc sa-i fac o poza, macar cu telefonul. Prea arata impresionant, desi nu cred ca a vazut noroi la viata lui. Din pacate, sedinta foto a fost intrerupta intempestiv de un echipaj care incepuse sa se invarta pe langa masina mea, parcata total aiurea. Asa ceva vrei sa obtii? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Dodge Nightmare [ATTACH=CONFIG]111085[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111086[/ATTACH] Dupa ce ieri seara am inceput sa urmaresc topicul, azi dimineata, la un drum prin oras, am zarit utilajul din imagini in zona Piata Constitutiei. N-am putut sa nu ma opresc sa-i fac o poza, macar cu telefonul. Prea arata impresionant, desi nu cred ca a vazut noroi la viata lui. Din pacate, sedinta foto a fost intrerupta intempestiv de un echipaj care incepuse sa se invarta pe langa masina mea, parcata total aiurea. Asa ceva vrei sa obtii? lol. Masina din poza a fost a mea. Am vandut-o acum 4 ani timp la care era pe boggere de 40. Vad ca au mai bricolat-o intre timp, dar arata bine. Este un Ram din 98, motor V8 5200. Puntea fata a fost schimbata din un dana44 cu un dana 60 vacuum asist. NUuuuuuu. Nu asta construiesc acum. Ce fac eu va arata ceva de genul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Dodge Nightmare Ce fac eu va arata ceva de genul: WOW! Adica ceva si mai impresionant decat am vazut. Cu prima ocazie in care voi avea drum prin zona, am sa-ti cer permisiunea sa vad si eu acaretul, in orice faza de constructie ar fi. Si, deabia astept sa vad "live" o astfel de flexare :rsp pentru ambitie si proiect! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Dodge Nightmare WOW! Adica ceva si mai impresionant decat am vazut. Cu prima ocazie in care voi avea drum prin zona, am sa-ti cer permisiunea sa vad si eu acaretul, in orice faza de constructie ar fi. Si, deabia astept sa vad "live" o astfel de flexare :rsp pentru ambitie si proiect! am inaintat cu proiectul si am si poze dar nu sunt disponibile momentan. O sa le pun sus cum ajung la un net mai performant. Multumesc pt aprecieri si te astept. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Dodge Nightmare Daca faceam rost de bani la vremea respectiva te lasam fara proiect :ha:. Asa ca nu-mi ramane decar sa suspin si sa-ti urez bafta la proiect :h5. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Dodge Nightmare Daca faceam rost de bani la vremea respectiva te lasam fara proiect :ha:. Asa ca nu-mi ramane decar sa suspin si sa-ti urez bafta la proiect :h5. poate sa il vrei cand va fi gata, cu un aditional 15.000e :grin: caci atat ma costa in plus, asta exclus manopera. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Dodge Nightmare Salut, Cati cai are motorul acum? Il lasi asa sau il modifici si pe el? :tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Dodge Nightmare poate sa il vrei cand va fi gata, cu un aditional 15.000e :grin: caci atat ma costa in plus, asta exclus manopera. Nu mi l-am permis atunci, cu atat mai putin acum ... Si oricum il preferam cum era inainte de modificare. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Re: Dodge Nightmare Salut, Cati cai are motorul acum? Il lasi asa sau il modifici si pe el? :tk cu una alta pe el impinge cam 350 acum . Va ramane asa deoarece ma duc la rapoarte f joase si nu am nevoie de mai multi cai Editat Iulie 11, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Dodge Nightmare Continuare: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Dodge Nightmare hmmmmmmmmmmm, adica namila aia de dodge sta pe sasiu deschis??????/ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Dodge Nightmare hmmmmmmmmmmm, adica namila aia de dodge sta pe sasiu deschis??????/ nu stiai? pai daca il faceau inchis ar fi avut 4000kg in loc de 3200 :ha: oricum e sina de tren dal naibii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Dodge Nightmare Parca as urmari un topic de pe pirate4x4, foarte frumoase utilajele astea pe nume Dodge . Spor la lucru ! Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Dodge Nightmare Va salut, Referitor la masina care acum este show car (si mi se pare ca arata f.f. fain): am intanit-o in Slatina si i-am facut niste poze. Le-am pus <<aici>>. Spor la lucru pt. noul proiect! Cu stima, Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Dodge Nightmare Buna ziua ! Toate camioanele stau pe sasiuri deschise, si se descurca fara probleme cu 25 de tone incarcatura, respectiv 40 de tone total. Totul sta in tipul de material si de dimensionarea profilului folosit. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Dodge Nightmare Din pacate acest proiect va fi intrerupt pana in primavara anului urmator deoarece timpul cat si fondurile necesare proiectului se vor indrepta catre un alt proiect. Revin cu poze si detalii peste cateva luni.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Dodge Nightmare Nu mai bine il lasai tu "bariera" pana la anul? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate