Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dodge Nightmare

oresti

Postări Recomandate

Re: Dodge Nightmare

si acum, cum ajungi sa indesi LTB'uri de 47" sub o masina??? :grin:

coming soon: ...........

Proiect vara 2011- primavara 2012

Dodge v10 truggy (sasiu partial completat cu sasiu tubular fata si spate + exo cage)

punti rockwell (initial intentionam sa merg pe dana 60'uri dar nu vor rezista la 47"uri)

directie hidraulica fata si spate :grin:

detroituri in ambele punti

atlas 5.o-1 tri stick

sasiu spate taiat scurtat 2m

sasiu fata scurtat 1m pana la tampoane motor

punte spate adusa la interior 30cm

punte fata dusa infara 60cm - mutam centrul de greutate a masinii

usi la gunoi :grin:

aripi fata decupate fara faruri

exo cage complet

4 link front pe fox 16" air shocks

triangulated 4 link spate pe fox 18" air shocks

LTB'uri pe 47" si beadlockuri

radiator apa, radiator ulei motor, radiator cutie,2 radiatoare servo-hydro toate mutate in spate

warn 12.000 spate si warn 16500 fata

compresor, aparat sudura , lada scule, butelie aer toate in spate

masina va fi de 4 locuri - si va fi folosita pt recuperari in off road :grin:

Editat de oresti
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc. Intradevar bestial dar nu stiu cat de util :grin:

Pana la urma e important in domeniul asta ca sa iti faci dablaua. Daca o masina de genul asta e pe placul tau, atunci fa-o. Nu trebuie sa fie utilitatea cel mai important argument.

Parerea mea...

Link spre comentariu

masina e faina

o fi si utila...dar nu pe la noi

asta e boala grea, sa te uiti la altii ce fac ei ca sa iti faci ideie...

totul e sa nu ai privirea prea lunga sa te uiti dincolo de ocean, pt ca ei fac ALTCEVA cu utilajele

pe la noi... scurta si cat mai joasa posibil.... dar un 35-36 e o guma rezonabila

daca masina poate sa fie cu 35 si sa aibe 170 cm pana la plafon...superok

se cauta masini asa scurte incat toti inghesuie in spatele scaunelor, cu greu, cate o roata de rezerva ( si radiatorul, binenteles)

acuma, daca e de show... e super, poti sa dai ture pe langa licee pentru a rupe gaturi

dar in padure pe la noi...cred ce va fi un nightmare.... pentru echipaj

dar cum zic, masina e faina...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Image083_1.jpg.f2dba696cc2fd70da81943f235fcc2e8.jpgImage084.thumb.jpg.07577a46223d15a52106027aedce4556.jpg

Dupa ce ieri seara am inceput sa urmaresc topicul, azi dimineata, la un drum prin oras, am zarit utilajul din imagini in zona Piata Constitutiei. N-am putut sa nu ma opresc sa-i fac o poza, macar cu telefonul. Prea arata impresionant, desi nu cred ca a vazut noroi la viata lui. Din pacate, sedinta foto a fost intrerupta intempestiv de un echipaj care incepuse sa se invarta pe langa masina mea, parcata total aiurea.

Asa ceva vrei sa obtii?

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]111085[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111086[/ATTACH]

Dupa ce ieri seara am inceput sa urmaresc topicul, azi dimineata, la un drum prin oras, am zarit utilajul din imagini in zona Piata Constitutiei. N-am putut sa nu ma opresc sa-i fac o poza, macar cu telefonul. Prea arata impresionant, desi nu cred ca a vazut noroi la viata lui. Din pacate, sedinta foto a fost intrerupta intempestiv de un echipaj care incepuse sa se invarta pe langa masina mea, parcata total aiurea.

Asa ceva vrei sa obtii?

lol. Masina din poza a fost a mea. Am vandut-o acum 4 ani timp la care era pe boggere de 40. Vad ca au mai bricolat-o intre timp, dar arata bine. Este un Ram din 98, motor V8 5200. Puntea fata a fost schimbata din un dana44 cu un dana 60 vacuum asist.

NUuuuuuu. Nu asta construiesc acum. Ce fac eu va arata ceva de genul:

1576992314_FLEXRAM.jpg.0de8f9b29f51f334fae6bcfab21299bb.jpg

1995133114_FLEXRAM2.jpg.3bb55096f0373bce9b05ee6ad0c8865f.jpg

Link spre comentariu

Ce fac eu va arata ceva de genul:

WOW!

Adica ceva si mai impresionant decat am vazut. Cu prima ocazie in care voi avea drum prin zona, am sa-ti cer permisiunea sa vad si eu acaretul, in orice faza de constructie ar fi. Si, deabia astept sa vad "live" o astfel de flexare

:rsp pentru ambitie si proiect!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

WOW!

Adica ceva si mai impresionant decat am vazut. Cu prima ocazie in care voi avea drum prin zona, am sa-ti cer permisiunea sa vad si eu acaretul, in orice faza de constructie ar fi. Si, deabia astept sa vad "live" o astfel de flexare

:rsp pentru ambitie si proiect!

am inaintat cu proiectul si am si poze dar nu sunt disponibile momentan.

O sa le pun sus cum ajung la un net mai performant.

Multumesc pt aprecieri si te astept.

Link spre comentariu

Daca faceam rost de bani la vremea respectiva te lasam fara proiect :ha:. Asa ca nu-mi ramane decar sa suspin si sa-ti urez bafta la proiect :h5.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Daca faceam rost de bani la vremea respectiva te lasam fara proiect :ha:. Asa ca nu-mi ramane decar sa suspin si sa-ti urez bafta la proiect :h5.

poate sa il vrei cand va fi gata, cu un aditional 15.000e :grin: caci atat ma costa in plus, asta exclus manopera.

Link spre comentariu

poate sa il vrei cand va fi gata, cu un aditional 15.000e :grin: caci atat ma costa in plus, asta exclus manopera.

Nu mi l-am permis atunci, cu atat mai putin acum ... Si oricum il preferam cum era inainte de modificare.

dodge.jpg.8d45c91a038d81c479230a8a2b01b99c.jpg

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Salut,

Cati cai are motorul acum? Il lasi asa sau il modifici si pe el?

:tk

cu una alta pe el impinge cam 350 acum . Va ramane asa deoarece ma duc la rapoarte f joase si nu am nevoie de mai multi cai

Editat de oresti
Link spre comentariu

Va salut,

Referitor la masina care acum este show car (si mi se pare ca arata f.f. fain): am intanit-o in Slatina si i-am facut niste poze. Le-am pus <<aici>>.

Spor la lucru pt. noul proiect!

Cu stima,

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Buna ziua !

Toate camioanele stau pe sasiuri deschise, si se descurca fara probleme cu 25 de tone incarcatura, respectiv 40 de tone total. Totul sta in tipul de material si de dimensionarea profilului folosit.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Din pacate acest proiect va fi intrerupt pana in primavara anului urmator deoarece timpul cat si fondurile necesare proiectului se vor indrepta catre un alt proiect.

Revin cu poze si detalii peste cateva luni.:tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare