oresti Postat Iulie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Dodge Nightmare Nu mai bine il lasai tu "bariera" pana la anul? Naaa. Intentia era sa il termin pana in iarna si sa ma apuc de buggy dar acum am alte prioritati :grin: E ok, caci intre timp vor ajunge si rockwelurile . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Dodge Nightmare Corect. Cand sosesc piesele nu mai trebuiesc decat montate, nu cum am facut eu: am asteptat piesele si cand au sosit, masina nu era pregatita de montaj pt. ca il loc sa demontez, sa pregatesc, am frecat-o si am pierdut timpul. Saptamana trecuta am terminat si eu masina si sambata am fost pe Vf. Leaota si duminica, am gresit drumul, si in final am ajuns pe la Cheia (daca stiam ca ajung pe acolo poate iti dadeam un tel. inainte) sa nu vin ca nesimtitul ca data trecuta. Bafta. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Dodge Nightmare Corect. Cand sosesc piesele nu mai trebuiesc decat montate, nu cum am facut eu: am asteptat piesele si cand au sosit, masina nu era pregatita de montaj pt. ca il loc sa demontez, sa pregatesc, am frecat-o si am pierdut timpul. Saptamana trecuta am terminat si eu masina si sambata am fost pe Vf. Leaota si duminica, am gresit drumul, si in final am ajuns pe la Cheia (daca stiam ca ajung pe acolo poate iti dadeam un tel. inainte) sa nu vin ca nesimtitul ca data trecuta. Bafta. Nu chiar . Partea tubulara , necesita aprox o luna pt a fi calculata , taiata si indoita corect. Chiar si cu puntile aici mai e mult de lucu. Per total cred ca proiectul din stagiul in care se afla acum ar lua cam 3 luni asta cu toate piesele la dispozitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Dodge Nightmare Normal ca nu se compara. Tu faci un proiect, adaptari, etc., eu doar am inlocuit niste piese cu altele identice. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate