nick67 Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 (editat) Incerc sa pun pe youtube cateva filmuletze cu RR sau Defendere de la TAT 2011. Daca interfer cu organizatorii rog moderatorii sa mute/stearga acest topic. Colegii nostrii cu nr B111 ROV au fost supeeeeer.Pacat ca mi s-a terminat bateria exact cand au intrat ei in gropi. Filme mai sunt pe www.quailcro.com/RRTAT2011.zip Editat Iulie 11, 2011 de mariusg VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Imagini si filmuletze LR de la TAT 2011 B111ROV este Viorel aka Incepatoru pe forum. Face echipa cu Valentin copilotul lui Mugur de anul trecut. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Imagini si filmuletze de la TAT 2011 nick, ai avut baterie pentru doua filmulete ce totalizeaza mai putin de 100 de secunde?? Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Imagini si filmuletze de la TAT 2011 nick, ai avut baterie pentru doua filmulete ce totalizeaza mai putin de 100 de secunde?? Sorry Dorine, cativa dintre concurenti nu au aparut la start si s-a sarit peste ei schimband ordinea echipajelor. Dupa ce am stat 4 ore la +35C am reusit cu greu sa alerg pana la masina sa iau bateriile de rezerva programate initial sa ajunga pentru toti.La temperatura aia nici berea nu aluneca pe matz. Pana la ai nostri au mai fost si alte LR interesante.Am pus pe iutub. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Imagini si filmuletze LR de la TAT 2011 B111ROV este Viorel aka Incepatoru pe forum. Face echipa cu Valentin copilotul lui Mugur de anul trecut. Marius este cumva proiectul - Range Rover Beethoven ? Le urez BAFTA !!! LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Imagini si filmuletze LR de la TAT 2011 Marius este cumva proiectul - Range Rover Beethoven ? Le urez BAFTA !!! Da. Ei sunt. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate