opinion Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 salutare sunt si eu in cautarea unei Frontere si am gasit pe autovit una cu specificatiile din titlu. pe wikipeida si pe unde am mai citit nu am gasit modelul in 4 usi cu motor de 2 litri. poate reusiti voi s ama luminati si de asemenea sa imi mai dati ceva date despre motorul asta (asta in caz ca exista) multam mult Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: frontera 4 usi motor 2000cmc - exista? Salut. Motor de 2.0 pe Frontera nu a existat decat pe varianta in 3 usi si numai pe Frontera A. Ori a gresit proprietarul in momentul in care a completat anuntul ori e facuta vreo modificare de catre el dintr-o cauza sau alta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: frontera 4 usi motor 2000cmc - exista? Da-mi voie sa ma bag si eu ca........Cred ca vb de cea din HR de cul verde.E motoru de 2,4 cel putin asa imi amintesc ca mi-a zis omu.L-am sunat si eu cand era cu ea la vreo 4800E. Zicea ca e ...ca e .....suuper ...etc. Acu si la 3000 cu siguranta ti-ar da-o,dar 2400? automat?benzina? Te hotarasti tu. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: frontera 4 usi motor 2000cmc - exista? Nici cutie automata nu cred ca are. Nu cred ca a existat pe Frontera A cutie automata. Eu cel putin n-am vazut asa ceva. Anuntul e gresit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iulie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: frontera 4 usi motor 2000cmc - exista? mersi de raspunsuri :tk @ursuletz_82 ma uit si la ta dar sincer m-am speriat la cat de repede vrei sa scapi de ea ... Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: frontera 4 usi motor 2000cmc - exista? Cu siguranta nu o pot compara cu precedentele (GC,Pajero,Patrol) dar iti faci treaba cu ea. O vand sau schimb de preferat cu un van,chiar am nevoie de o duba,nici prea mare nici prea mica Daca vrei si te tenteaza pot sa te impropietaresc cu ea la un pret mai mult decat decent.Ti-o dau la pret de benzina.Dupa postarea ta anterioara cu siguranta ai citit si despe ea in post-urile mele. I-am pus telescoape noi,termostat nou si o revizie mica cu schimb de ulei si filtre.In grup si cutie nivelul este normal si arata destul de bine,la urmatoarea revizie (pe care sper sa n-o mai fac ) trebuie schimbate si acolo uleiurile. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate