ciocky Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 salutare, de ceva vreme constat un zgomot puternic (fata) de parca ar lovi fier pe fier la denivelari, respectiv cand masina oscileaza sus-jos; am inlocuit recent un pivot si am facut geometrie, si imi trage usor dreapta, a fost refacuta geometria si la fel ..., ar putea fi bucsile de la bascula inferioara, ? cand salt masina si misca de roti nu prezinta joc ..., multam de raspuns Range Rover, 2.5 , '99; Terrano II, 2,7 td, 2002 Honda cbr 600F 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: zgomot suspensie terrano 2 Terrano 2 are doua surse "specifice" :grin: de zgomot, pe langa toate celelalte comune cu alte masini, gen pivoti, capete de bara , semicaseta etc: - "cloncanit metalic" - de la bieleta bara stabilizatoare - se aude la trecere peste denivelari (gropi, borduri ) - remediere prin inlocuire - "scartait" metalic puternic - se aude la trecerea peste obstacole cu volan bracat maxim - limitatoare de viraj uzate sau "uscate" - solutia clasica e incarcarea cu un strat bun de vaselina - trebuie verificata si existenta capacelor hexagonale de plastic+tabla pe limitatoare Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 (editat) Re: zgomot suspensie terrano 2 mai adauga: 1. uzura bucselor de tirant ce determina frecarea tirantului de urechea metalica a sasiului 2. uzura tirantului cu reducerea diametrului pana la 50% din cel nominal (risc major de rupere) 3. ovalizarea gaurii din urechea de sasiu ce sustine tirantul uite niste poze cu nenorocirea. Chestia asta poate determina si un comportament ciudat al masinii pe sosea, fiind imposibila reglarea geometriei directiei. Editat Iulie 14, 2011 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocky Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: zgomot suspensie terrano 2 am remediat zgomotul, ce sa vedeti, am fost la arat cu ea in urma cu o saptamana si de acolo se trage buba, am dat roata jos azi, si am gasit o piatra cat un pumn intre bascula inferioara si bara stabilizatoare, la denivelari lovea in bara si se auzea zgomotul .., multam pt sugesti, o sa verific si tirantul ala sa vad in ce stare este:tk Range Rover, 2.5 , '99; Terrano II, 2,7 td, 2002 Honda cbr 600F 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate