Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Detalii descriptive Strategica

SilenceDJ

Postări Recomandate

Salutare , in weekendul asta urmeaza sa parcurg strategica dinspre Saua Stefanu pana la Valea Macesului (intre Voineasa si Ciungetu).

Rog pe cei care au mai parcurs-o sa imi spuna daca reusesc s-o scot la capat fara track GPS (nu am GPS) Nu vreau sa ma pierd prin ceva drumuri adiacente de stani findca tot timpul e foarte calculat.

Multumesc anticipat !

Never stop exploring
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Detalii descriptive Strategica

teoretic te descurci si fara GPS, insa trebuie sa te documentezi bine de tot inainte si sa stai bine cu orientarea. eu am parcurs traseul in sens invers fara gps si fara harta.

vezi ca este pe softpedia un topic dedicat.

drum bun si vreme frumoasa!

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

La naiba..........pai Silence tocmai asta asteapta pe acest topic : indrumari precise !!

De unde incepe, cat e de accidentat terenul si in ce zona, puncte de reper ca sa nu se rataceasca......

omul a intrebat daca se poate parcurge fara gps....

e baiat mare, stie sa citeasca si i-am spus unde gaseste multa informatie.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

in sensul de la saua stefanu la valea macesului tii drumul drept, nu te abati de la drum

invers, poti sa o musti in 3 locuri, la plaiul poinenilor, la intersectia cu drumul de la antena si la intersectia cu drumul ce coboara la curmatura vidrutei.

daca nu stai la cascat gura in max 2,5 ore ai terminat

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Daca vrei sa te duci cu masina de la avatar, Freelander, nu cred ca face fata.

Sint zone nasoale cu bolovani si nu cred ca scapa nevatamata. E prea joasa.

In zona padurii spre Valea Macesului daca ploua se face noroi, tot innacesibil pentru masina fara MT.

Link spre comentariu

Am Mt-uri pe masina si vom mai merge cu o toyota 120 cu blocant + ca avem sufe in caz de ceva , am vazut poze multe , cred cca face fata daca aa facut fata audi allroad si subaru forester. din cate am citit sunt doar 4 km critici e care ii voi aborda la coborare aproape de valea macesului.

De ce ma tem sunt drumurile adiacente care te "fura".

Never stop exploring
Link spre comentariu

Asa cum ti-a spus si Minitehnicus, mergand in directia pe care ai ales-o trebuie sa o tii mereu drept (atat ca volan cat si ca curba de nivel) in acea zona si ai scapat.

Drumul care coboara la curmatura vidrutei nu are cum sa-ti vina sa il iei in directia asta, drumul care duce la antena il vei gasi ca urcare, deci tii curba de nivel, apoi dupa ce cobori putin (tot langa Fratosteanu esti) ai intersectie unde faci stanga , iar la plaiul poienilor tii tot inainte...

Nu ai cum sa ai probleme cu Freelanderul daca nu s-a rupt drumul pe undeva, iar coborarea spre Valea Macesului cu MTuri nu are ce probleme sa iti puna, poti oricand sa o iei pe langa drum :)

Link spre comentariu

Cristi , acum citesc pe softpedia relatarile tale , pot sa te sun daca ma incurc undeva?

:h5

doar daca ai vreun thuraya...:ha: glumesc, nu te supara

nu ai semnal gsm pe toata lungimea traseului

cu freelander-ul treci fara probleme. mare grija daca e ud pe coborarea in Valea Macesului, sa nu o scapi in vegetatie.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Laurentiu din pacate pe strategica nu am mai ajuns, de la ranca am coborat in novaci si dupaia ne--am dus la pesteri (muierii si polovragii). Ulterior ne-am dus pe curmatura oltetului in sus panna la lacurile Galbenu si Petrimanu unde am si innoptat. De acolo a doua zi am luat--o pe cheile oltetului spre Brezooi.

ma voi intooarce si voi razbate si strategica......

Never stop exploring
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare