moshu68 Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Va salut! Am vazut cateva filmulete cu asa minune. Chimia nu a fost niciodata punctul meu forte,dar, de hidroliza (a apei) am auzit,si, am ramas perplex de ce se poate face cu aceasta instalatie,care nu este prea voluminoasa,nu costa mult(cam 1500 ron),este destul de simpla,se poate pune atat la M.A.S.(si daca ai instalatie G.P.L.) cat si la M.A.C. Rezultate concrete o sa aflu peste 8-10 zile cand o sa ajunga din concediu acasa o cunostinta care a montat pe un Chevrolet Captiva cu motor de 2600 cm. Daca aveti cunostinta de asa ceva puteti expune o parere si o poza sau un filmilet cu utilajul din dotare care sa contina si instalatia aferenta. Numai bine! bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Instalatie de hidrogen Am studiat problema si EU am ajuns la concluzia ca NU merge. Poate altii au reusit ... cand o sa vad cu ochii mei o sa cred . Acum incerc cu biodiesel din ulei comestibil ars dar nu este usor sa il purifici . http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Instalatie de hidrogen Am studiat problema si EU am ajuns la concluzia ca NU merge. Poate altii au reusit ... cand o sa vad cu ochii mei o sa cred . Acum incerc cu biodiesel din ulei comestibil ars dar nu este usor sa il purifici . Studiat problema teoretic,sau practic? Oricum din auzite vorbind,este destul de simpla si de ieftina,este o firma in Bucuresti care monteaza asa ceva. Chestia cu biodieselul am vazut-o pe Discovery,dar trebuie sa faci contracte cu restaurante si gogoserii pt uleiul ars,cred ca e ceva mai complicat. numai bine! bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Instalatie de hidrogen Mai precis am vazut cu ochii mei un generator de HHO care era utilizat la un fel de "aparat de sudura" . Practic bagai APA , Curent Electric si el scotea o flacara Albastra. Problema este ca consuma 3000 W alimentat la 220 V si cred ca debit de HHO nu era suficient sa invarte un motor de 2000 CMC care se anvarte de minim 800 ori pe minut . Costa 1500 Eur ..... HHO daca se acumuleaza face BUM :ha: HHO este Corosiv Aceste lucruri m-au determinat sa caut solutia combustivului ieftin in alte directii . Toate bune, Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate