koais Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Salutare! Intreb in acest topic pentru ca nu vreau sa incep altul si sa-l las in aer. Daca se considera interesant, n-am nimic impotriva desprinderii lui. Am un Freelander 1 pe care incerc sa il vand de ceva vreme. Are km f putini, relativ 8k pe an, nu a vazut decat strada si nu ma lasa inima sa-l dau pe degeaba. A facut cineva, stie cineva daca se poate schimba motorul de 1.8 benzina cu TD4 BMW diesel? De meritat, tehnic sigur merita. Dar care ar fi costul in linii mari si groase a unei conversii de acest gen? Inclusiv costurile de achiztie a unui motor SH, cutie si subansamble, omologare RAR, avand in vedere ca motorul a fost pus pe acest model? Masina n-as vinde-o, as pastra-o in familie. Multumesc in avans pentru raspunsuri! Mihai Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Cam mare deranjul, dar, poti lua de afara unul avariat la caroserie (de preferat lovit in partea din spate) de pe care sa iei motorul si cam tot ce este in compartimentul motorului, cutia, IRD-ul, evacuarea si cam jumatate din electrica(+ computerul). Gasesti Td4 si la 2000 E, dar tine de bafta. In schimb, nu stiu ce parere au baietii de la RAR, fiind vorba de schimbarea tipului de motorizare. Mai intai intreaba la RAR ce implica si la ce costuri ajungi, pentru ca i se va face omologare individuala pt modificare. Editat Iulie 13, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Da, ar fi o idee, dar nu ma incanta ideea de a cumpara o masina cu totul pt motoriare, cutie si anexe si dupaia sa ma descurc dcu epava, sa o tin pt mine piese sau s-o vand bucati. Mai mult m-ar interesa un pachet all-inclusive. Adica, ia cheile, ne vedem in 2 saptamani cu mai mult fum in spate. Si sa-l intereseze pe el de unde ia motorul, masina si restul. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Mai mult m-ar interesa un pachet all-inclusive. Adica, ia cheile, ne vedem in 2 saptamani cu mai mult fum in spate. Si sa-l intereseze pe el de unde ia motorul, masina si restul. Slabe sanse, dar nu imposibil, si cu niste costuri aferente mai mari. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Da, ar fi o idee, dar nu ma incanta ideea de a cumpara o masina cu totul pt motoriare, cutie si anexe si dupaia sa ma descurc dcu epava, sa o tin pt mine piese sau s-o vand bucati. . Dar s-ar putea sa iesi mai ieftin asa, la "pachet". Eventual mai poti pastra si niste subansamble ca piese de schimb. Oricum, per total cred ca ai iesi cam la pretul unui Td4 in mintile lui. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Salutare! Intreb in acest topic pentru ca nu vreau sa incep altul si sa-l las in aer. Daca se considera interesant, n-am nimic impotriva desprinderii lui. Am un Freelander 1 pe care incerc sa il vand de ceva vreme. Are km f putini, relativ 8k pe an, nu a vazut decat strada si nu ma lasa inima sa-l dau pe degeaba. A facut cineva, stie cineva daca se poate schimba motorul de 1.8 benzina cu TD4 BMW diesel? De meritat, tehnic sigur merita. Dar care ar fi costul in linii mari si groase a unei conversii de acest gen? Inclusiv costurile de achiztie a unui motor SH, cutie si subansamble, omologare RAR, avand in vedere ca motorul a fost pus pe acest model? Masina n-as vinde-o, as pastra-o in familie. Multumesc in avans pentru raspunsuri! Mihai La R.A.R. se poate rezolva,deoarece motorul pe care-l pui (td4)este euro 3 iar cel schimbat euro 2(invers NU merge ),stiu pe cineva care a facut aceasta trecere --te pot pune in tema cu amanunte-- Succes ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin03aib Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Remotorizare Freelander De ce nu pui totusi GPL, cred ca iesi mai ieftin, nici nu te complici cu modificari si alte incompatibilitati, eu am montat de 3-4 luni instalatie tomasseto secventiala cu stag 200-4 daca nu ma insel si sunt foarte multumit, consuma undeva la 12-13% in oras Giurgiu afara bineinteles mai putin si nu se simte mare diferenta la demaraj sau..., instalatia a costat 2150 lei cu rezervor de 55L in care intra undeva la 40L (aprox 80%). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Remotorizare Freelander Salut! Pentru ca nu consumul ma deranjaza, e chiar decent, 11 in oras. Pe mine motorul ma deranjaza :grin: Ma deranjaza ca e ideal pt masina de oras si atat. Mai departe, cuplu din parti. O seara buna! Mihai Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 (editat) Re: Remotorizare Freelander Salut! Pentru ca nu consumul ma deranjaza, e chiar decent, 11 in oras. Pe mine motorul ma deranjaza :grin: Ma deranjaza ca e ideal pt masina de oras si atat. Mai departe, cuplu din parti. O seara buna! Mihai Corect , 1.8 are 165Nm / 2750 rpm iar Td4 are 260Nm / 1750 rpm, dar depinde si la ce vrei sa folosesti masina. Stiu oameni cu 1.8 care le baga si pe unde baga altii masini cu pretentii mai mari. Editat Iulie 18, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate