crt82sil Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 se potriveste telecomanda cu fir de la un troliu la altul? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: telecomanda cu fir La mufa - putin probabil . La contacte - daca e cu trei fire , merge 99% . Procentul de nesiguranta din partea mea vine de la faptul ca asaaa.... pe nevazute ...nu se vede . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crivo Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: telecomanda cu fir Eu am cumparat una noua din targ cu 50 ron ,merge,mai bine zis a mers o perioada pana ce a intrat apa in ia,...de 50 ron !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: telecomanda cu fir Pai...daca a luat apa , ai desfacut-o s-o cureti si s-o sufli ? Sau ai lasat-o , sa se obisnuiasca si ea ?... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate