Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"De sub masina" problemute

mariusradovici

Postări Recomandate

Saluatre baieti si noilor moderatori, am intrat azi sub acaret sa vad ce probleme are si am gasit bucsa "tampon"cutie dusa, semering cardan-dif spate transpira.

Puteti va rag sa imi dati dimensiunile semeringului si bucsa aia tine daca pun de altceva?

I-am facut si schimbul de ulei-10w40 semisintetic STATOIL si am inaltat-o 4 filete din barile de torsiune rezultand distanta de 1cm intre bucsi sasiu si caroserie . Intrebare - trebuie sa umplu cu ceva spatiu ala??,inainte banuiesc ca statea caroseria pe bucsi. SI daca cineva de prin Cluj are de la usa stanga bucata de "chedar" care se prinde cu un surubel si ornamentul care inconjoara tija inchiderii centrale( plasticul ala dreptunghiular care inconjoara chestiune de blocare/deblocare usa) va rog face-ti un bine,ca imi bate dracia aia mica de ma omoara.

tel: 0758281897

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "De sub masina" problemute

Sal`tare si de la noi.

Tampon CT gasesti la magazin de piese, pe producator, undeva pana la 130 ron. Simering grup, tot la magazin. Nu te incurca cu sh-uri ca nu e genul de piesa pe care sa ti-o permiti sa o schimbi in fiecare zi.

Legat de inaltare... Nu inteleg despre ce distanta vorbesti. Caroseria, normal sta pe bucsi, care stau pe sasiu. Nu ar trebui sa aibe vreo treaba inaltarea din barele de torsiune cu distantarea intre caroserie-sasiu. Sau poate te referi la bucsile din cauciuc limitatoare de la brate-sasiu ?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare