Levo Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Salut la toata lumea, Am o mica problema la Toyota, respectiv, indicatorul de nivel de combustibil de pe bord nu mai functioneaza. A mers bine pana acum si asa dintr-o data nu mai indica nimic. Mentionez ca atunci cand am parcat masina, functiona si nu am umblat de atunci cu ea. Singura chestie la care pot sa ma gandesc esta ca a fost o furtuna intre timp si poate a intrat apa pe undeva. Restul indicatoarelor merg insa fara probleme. Ce pot sa verific? de unde sa incep? Masina este un LJ 70 din 91 (2.4 diesel) P.S.: Motorina are in ea sigur. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Probleme indicator combustibil Sal Levo Sub mocheta din port bagaj ai o gura de vizitare (rotunda)la rezervor,e prinsa in doua suruburi cu cap de surubelnita stea,o ridici si vezi ca sint 2 fire ,1 cu papuc rotund prins la masa si 1 cu papuc mama ,il scoti pe cel cu papuc mama dai protectia de plastic la o parte pui contactul si pui firul la masa,urmaresti indicatorul de pe bord acesta trebuie sa urce la maxim,daca urca indicatorul este OK si atunci e problema cu sonda litrometrica (cea din rezervor),daca nu urca e problema cu indicatorul :h5 Spor la treaba !!!!! FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Probleme indicator combustibil Cauta si pe la sigurante, poate ai vreuna arsa. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate