andutzu2005 Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Buna ziua imi poate spune si mie cineva cum sa resetez ABS-ul la un nissan terrano II din 1997 2.7 tdi? Am avut probleme cu un senzor, l-am reparat, dar mi-a ramas erorea in bord si nu reusesc sa scap de ea. nimeni in galati nu ma poate ajuta si e pacat de el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: ajutor resetare abs nissan terrano II 2.7 tdi 1997 sal. Poti incerca prin scoaterea bornei de la baterie timp de 20 min. Daca dupa operatiunea asta, becul nu se stinge, inseamna ca mai inca probleme pe ABS. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andutzu2005 Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: ajutor resetare abs nissan terrano II 2.7 tdi 1997 sal. Poti incerca prin scoaterea bornei de la baterie timp de 20 min. Daca dupa operatiunea asta, becul nu se stinge, inseamna ca mai inca probleme pe ABS. am lasat-o 8 ore si degeaba :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: ajutor resetare abs nissan terrano II 2.7 tdi 1997 In momentul in care nu mai ai probleme la abs, martorul se stinge(la terrano) fara alte interventii. https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate