dulceanu ionel Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Stiu ca s-a mai discutat si nu am gasit raspunsurile care sa ma multumesca desi am cautat si citit tot ce am gasit la cautate. Vitezele 3 si 5 huruie foarte tare si este foarte suparator la mersul pe distante mari plus ca exista riscul sa raman in drum.Cred ca huruie si vit 1 dar nu o simt asa tare pt ca o fol cateva secunde pana pleci de pe loc.De vina banuiesc ca sunt niste rulmenti.Dc stie cineva ce cote sunt pt ai putea procura dinainte sa dau cutia jos.Poate ne spune cineva cum a rezolvat cu huruitul in vit 5.Exclus cumparare cutie sh pt ca la vechiul patrol am schimbat una si tot huruia ce-i drept mai putin. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Eu n-as aproviziona nici un rulment pana nu desfac sint prea multe si sansa sa nu nimeresti pe cel potrivit este mare maidegraba stai 1-2 zile in plus eu din experienta am vazut ca 90 % din rulmenti vin repede nu merita 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Oricum pana la urma asa am sa fac. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorydesign Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Salutare, La mine facea lafel in toate vitezele, cu exceptia a 4-a, problema sa rezolvat mergand la mecanic ...dat cutia jos - demontat - verificare rulmenti - schimbat (in reductor lafel). Cost total 1200 € (in germania), acum cutia merge impecabil. In Ro am inteles ( de la Soimu') ca ar fii un Nene la Cluj care face asa ceva, la preturi ok. Toate cele bune ! :h5 NISSAN - Y60 - BIVOLU' :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Desfao si pune poze cu lucrarea ... Curaj... asa se invata ...Daca nu ai documentatie ...iti caut eu ...ma anunti daca ai nevoie. Verifica si bucsa aia mare de bronz ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Desfao si pune poze cu lucrarea ... Curaj... asa se invata ...Daca nu ai documentatie ...iti caut eu ...ma anunti daca ai nevoie. Verifica si bucsa aia mare de bronz ... :wink: Cum termin cu plimbarile din concediu ma apuc si de cutie.Sper sa nu crape de tot. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Salutare, La mine facea lafel in toate vitezele, cu exceptia a 4-a, problema sa rezolvat mergand la mecanic ...dat cutia jos - demontat - verificare rulmenti - schimbat (in reductor lafel). Cost total 1200 € (in germania), acum cutia merge impecabil. In Ro am inteles ( de la Soimu') ca ar fii un Nene la Cluj care face asa ceva, la preturi ok. Toate cele bune ! :h5 In germania si salariu minim este semnificativ mai mare si este lucru stiut ca fac lucruri de calitate.Sincer nu dau 1200 de E pe o cutie chiar dc asa vea banii astia disponibili.Pe la noi prin tara se gasesc cutii bune la 400 E. . Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaspar andrei Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare schimba toti rulmentii si pune doar originali. unii se pricep dar nu vor sa-ti zica nimic,te lasa sa te chinui. sa traiasca bucurestenii !!! Born to lose 1975-Live to win Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare schimba toti rulmentii si pune doar originali. unii se pricep dar nu vor sa-ti zica nimic,te lasa sa te chinui. sa traiasca bucurestenii !!! Azi am schimbat rotile adik le-am pus pe cele simex si cutia nu mai huruie:ha:de fapt nu o mai aud:ha:.Dupa ce termin cu muntii pot sa renunt la masina pentru o perioada si o fac bucati.Exact asta am intrebat si eu daca stie cineva cotele de la rulmenti ca sa-i comand din timp pt ca ce-i originali sosesc mai greu. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Salut.Am desfacut cutie de care ai tu si sfatul meu este sa o desfaci pt.ca nu gasesti rulmenti care sa reziste in timp doar cei originali. Spor la treaba.:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaspar andrei Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare mergi la reprezentanta NISSAN,stiu ei ce-ti trebuie Born to lose 1975-Live to win Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
io_mihai23 Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare si parerea mea e sa mergi la reprezentanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Salut, Aceleasi probleme le-am avut si eu la Y60, problema sa rezolvat simplu am schimbat tot kit-ul de rulmenti din cutie la domnul Abdul din Cluj (Gilau), totul este foarte bine cutia merge perfect nu se mai aude nimic. Daca ai bani si de reprezentanta mai bine dar nu se merita mai bine cauti alta cutie SH in mintile ei.. Numai bine Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaspar andrei Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare sa cumperi cutie sh este rezolvare pe moment e chestiune de timp cand pica. un set de rulmenti la nissan costa aprox. 300 euro. daca nu ai alte probleme [sincroane,pinioane] merita! Born to lose 1975-Live to win Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Urasc reprezentantele pt ca sunt jepcari si fac treaba de mantuiala si nu prea auzi persoane care sa zica lucruri bune despre ele.Cutia schimba perfect.Merg pe varianta reparatiei deocamdata pe cea de inlocuire sh o am de rezerva si deja am cateva oferte de unde sa cumpar. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Am reusit sa dau cutia jos singur:ha: si am inceput s-o desfac .Rulmentul de la trenul mobil(cel mare)prin care iese axul care vine in ambreiaj era distrus,practic nu mai avea camasa aia dintre bile.Urmeaza sa schimb toti rulmentii de la trenul fix si cel mobil la care am acces pt ca pe uni nu stiu daca am sa pot sa-i scot(cei intermediari de la jumatate.Acuma sunt in cautare de rulmenti Editat Septembrie 19, 2011 de Astral Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Am desfacut cutia si am schimbat rulmentii principali.Montajul cred ca l-am facut corect pentru ca nu mi-au ramas piese si suruburi:ha:.Am schimbat cu ocazia asta volanta,rulmentul de presiune si bucsa din capatul arborelui care era uzata la jumatate.Daca intereseaza pe coduri sau cote le-am pastrat ambalajele.Cutia acuma merge super:banana. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Cutie viteza,viteza 3 si 5 huruit mare Ioane, Nu ar strica sa pui codurile aici ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate