serban28 Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 duminica 24 iulie as fii dispus sa ies la o iesire soft in jurul bucurestiului , prahova , dambovita sau buzau , asa ca daca sunt si alti doritori astept propuneri si sa ne orbanizam pana diseara serban 0721320972 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Salut! Am vorbit cu Serban si am propune o tura "de peisaj" prin Baiului, cu urcare din Secaria si coborare in Azuga. Alti doritori? Sau alte propuneri? M. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Salut! Am vorbit cu Serban si am propune o tura "de peisaj" prin Baiului, cu urcare din Secaria si coborare in Azuga. Alti doritori? Sau alte propuneri? M. Nu suna rau...ceva detalii? Cat dureaza? Unde ne vedem? Dificultate? Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie salut atat urcarea din secaria cat si drumul pe creasta baiului este de dificultate mica si se pot face in perioada asta cu orice fel de anvelope cu o masina 4x4 , coborarea in azuga este pe un drum forestier de pamant . In functie de ora la care o sa ajungem in azuga putem sa mergemspre sacele pe un drum forestier foarte usor si sa ne intoarcem pe valea doftanei daca ne permite timpul. Ca ora de plecare din bucuresti propun 7.30 la mc donald''s otopeni va rog sa va exprimati opinia in legatura cu mancarea , daca facem gratar sau venim cu mancare la pachet ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Ok cu mine 7.30 - desi putem si mai tarziu :). Despre mancare, propun pachet sau poate gasim vreo cabana cu ceva restaurant... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie ramane 7.30 la otopeni cu mancare la pachet si in azuga , ii rog pe cei care vor sa ne insoteasca sa ne confirme pe net sau telefon pana maine la ora 7.00 pt a stii cate masini asteptam maine dimineata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Salutari, as veni si eu - Pajero SWB / AT. Ne vedem la Mac Otopeni sau va prind din urma si ne auzim pe 16 daca nu ajung pana la 7.30 :) O seara cit mai frumoasa, Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie eu unul nu am statie , asa ca daca nu ajungi da-mi un telefon . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie eu unul nu am statie , asa ca daca nu ajungi da-mi un telefon . Ok, ne vedem dimineata Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie distractie placuta baieti !!!!:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie se pare ca baietii au ceva probleme pe munte, dar au semnal la telefon. daca e cineva disponibil prin zona Azuga-Busteni - 0729 990 732 - MihaiB Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie s-a rezolvat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Bine ca s-a rezolvat :)). Daca ii mananca si se duc cu slickuri.Asta e, se mai intampla Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Am vrut sa scriu de ieri ca nu prea o sa poata urca cu A/T sau anvelope de strada.. noi am avut ceva emotii cu M/T Sahara care cat de cat sunt destul de cramponate .. Oricum totul e bine cand se termina cu bine :wink: http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie asa se invata omul.... pacat ca tre sa se faca de cacao si sa rupa ceva la masina sa vada ca el nu e zmeu si nici masina nu e zepelin.... dar majoritatea au trecut prin momente delicate de acest gen ( si eu, desigur).... apoi am invatat si am mers mai departe..mai modesti si mai pregatiti forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Salut. Ne-am intors cu bine! Nu a fost nici o problema la urcare cu slick-uri, nici macar puse pe un SUV cum e Freelander-ul. Problema a fost cand am gresit drumul si a trebuit sa ne intoarcem pe unde nu era drum. Slick-urile au esuat, MT-urile s-au descurcat mai greu dar au facut fata. Nu am coborat insa in Azuga asa cum vroiam initial, ci in Busteni. Si cred ca bine am facut, spre Azuga am inteles ca era foarte nasol. In final, multumiri tuturor celor care ne-au ajutat telefonic si mai ales Multumiri!! lui Serban care s-a dus pana in Azuga (cu gondola la dus, pe jos la intors) pentru niste sufe. Mare om! @soimu: N-am rupt. Am indoit ceva la o portiera insa e absolut minor. Nu e nimeni zmeu, traseul e ok. @Rebel: cred ca ne-ar fi ajutat sfatul. Am putut urca fara probleme dar uneori e util, daca stiti ceva ce altii nu stiu, spune-ti-le! :) @giorgel: Multumim mult! Am vorbit la greu la telefon, pana la urma ne-am descurcat foarte bine. Aveam nevoie doar de 1 metru de tras in sus, de acolo am mers ok. Serban "saved the day" :) Mersi! M. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie am vazut tarziu mesajul lui giorgel... se pare ca iesirile soft se termina hard... :grin: ma bucur ca v-ati intors teferi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie @giorgel: Multumim mult! Am vorbit la greu la telefon, . nu mie imi datorezi multumiri, ci lui @Goganu24, el este cel care a alertat populatia 4x4, si bine a facut. cumva cred ca o scoteam la capat, chiar daca uneori dureaza mai mult. un prieten drag mie a ramas impotmolit pe munte si a fost scos de un alt prieten, de asemenea drag mie, de-abia a doua zi dimineata....dupa posibilitati..... bine ca v-ati intors ok acasa. :h5 serban hero:br ori are adrenalina pt. o saptamana acum, ori isi baga p...a-n el de offroad:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Judecati, aprecieri am vazut :tk .....dar pozele, faptele, sa le vedem si sa le lasam pe ele sa vorbeasca.....:old http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Nu am coborat insa in Azuga asa cum vroiam initial, ci in Busteni. Si cred ca bine am facut, spre Azuga am inteles ca era foarte nasol. Daca se cobora prin Azuga cred ca blestemati si mai rau :hl .. e un topogan destul de nasol, mai ales dupa ploaie.. ....dar pozele, faptele, sa le vedem si sa le lasam pe ele sa vorbeasca.....:old Crezi ca au mai avut timp si chef de poze ? :grin: http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 (editat) Re: iesire soft duminica 24 iulie problemele nu au fost asa mari , la coborarea de la releul din azuga din cauza cetii si a faptului ca gps ne-a indicat altceva am coborat in poiana unde se afla teleschiul de sus de la azuga , cand am incercat sa ne intoarcem sa urcam drumul pe care am coborat avea un pic de inclinare laterala si te fura intr-un sant . In acel loc a avut de suferit usa la freelander si din pacate nici vitara nu a putut sa il traga in sus . Atunci am luat decizia sa abordam o alta panta mai abrupta dar cu aderenta mai multa si fara alte riscuri de distrugere a masini. Din pacate freelanderul nu a reusit sa urce pana sus si nici vitara nu a putut sa plece cu el din panta . Vitara a iesit fara probleme pe drumul cu inclinatie datorita MT dar distanta dintre zona plata de unde puteam sa trag de freelander era prea mare 50m . Am luat hotararea ca cobor in azuga dupa mai multe sufe noi aveam doar 20m . Cel mai greu off road de care am avut parte pana acum a fost urcarea partiei sorica la picior cu 50 m de sufa care atarnau in toate partile si vreo 6 ocheti ( am adunat tot ce insemna sufa in azuga ). O data ajuns sus nu a fost nevoie decat de o smucitura cu sufa a freelanderului si acesta a urcat singur . orice iesire dificila in off road devine usoara odata ajuns cu bine acasa , din pacate poze cam putine . https://picasaweb.google.com/serbanfaita/DeLaComarnicLaAzuga24072011 Editat Iulie 25, 2011 de serban28 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie pai, pana la urma ati fost doar 2 masini? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie pai, pana la urma ati fost doar 2 masini? baiatul cu pajero a renuntat la urcarea din secaria pt ca ploua destul de bine si masina lui era incaltat cu at . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie baiatul cu pajero a renuntat la urcarea din secaria pt ca ploua destul de bine si masina lui era incaltat cu at . Ploua destul de bine si afara, si in masina mea (banuiesc ca pe la portbagajul de deasupra, ca aveam plafonul plin de apa :))) Acum ma intreb daca urcam, daca te puteam ajuta cu altceva decit sa mai tractezi si un Pajero pe langa Freelander :)) Bine ca s-a terminat cu bine si n-a patit nimeni nimic ... portiera se repara instant Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: iesire soft duminica 24 iulie Pt weekendul care vine aveti planificat ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate