Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

articulatii coloana directie Pajero Classic

pasek

Postări Recomandate

Vreau sa schimb articulatiile de la coloana de directie. Stie cineva daca se gasesc de cumparat doar cele doua articulatii sau este coloana intermediara cu totul? Unde as putea sa gasesc? SH sau noua?

Multumesc

Editat de Tavi D.
In rest we are the best!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: articulatii coloana directie Pajero

Vreau sa schimb articulatiile de la coloana de directie. Stie cineva daca se gasesc de cumparat doar cele doua articulatii sau este coloana intermediara cu totul? Unde as putea sa gasesc? SH sau noua?

Multumesc

Fii mai exact, iti trebuie coloana de directie partea din masina sau jumatatea din compartimentul motor, cea care se leaga de caseta de directie ?

Daca ai nevoie de cea din interior (in functie de ce model de Pajero ai) te pot ajuta.

" To live is to die "
Link spre comentariu

Am joc in cele doua articulatii care se vad in compartimentul motor pe coloana de directie . Nu stiu daca gasesc doar articulatiile sau trebuie sa caut toata bucata de teava cu tot cu cele doua articulatii.

Masina este Pajero Classic 2.5 LWB 2002

Multumesc, astept raspuns

In rest we are the best!
Link spre comentariu

Esti sigur ca ai joc in cele 2 articulatii ?

La fel am banuit si eu si pana la urma s-a dovedit a fi caseta de directie!

Ce simptome are coloana de directie ?

Incearca sa blochezi levierul de comanda/Pitmman/ si misca usor stanga, dreapta si dupa aceea vei vedea ce este sau nu in regula la tine!

Mai mergi si la alt meserias nu te baza decat pe unul decat daca are referinte serioase!

Bafta multa!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

Sa traiasca nea marian o mie de ani !!!

Mecanicul a tinut de coloana de directie si eu am miscat de volan... se simte un mic joc in crucile sau cum draq se numesc articulatiile alea doua. Nu e nimic grav dar nu-mi place sa stiu ca e ceva in neregula la masina :)

In rest we are the best!
Link spre comentariu

la pajero 2 am schimbat eu.nu se merita noi.nu cred ca gasesti cruci separate.doar coloana noua si sigur e f scumpa.asigura-te ca nu are joc din coloana in sine.are o tija culisabila si se fixeaza in cealalta pe baza unei bucsi de plastic.e posibil ca jocul sa fie de acolo si sa ai impresia ca de fapt sunt crucile.te salut

2slow and 2 furious
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare