pasek Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 (editat) Vreau sa schimb articulatiile de la coloana de directie. Stie cineva daca se gasesc de cumparat doar cele doua articulatii sau este coloana intermediara cu totul? Unde as putea sa gasesc? SH sau noua? Multumesc Editat Aprilie 1, 2012 de Tavi D. In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: articulatii coloana directie Pajero Vreau sa schimb articulatiile de la coloana de directie. Stie cineva daca se gasesc de cumparat doar cele doua articulatii sau este coloana intermediara cu totul? Unde as putea sa gasesc? SH sau noua? Multumesc Fii mai exact, iti trebuie coloana de directie partea din masina sau jumatatea din compartimentul motor, cea care se leaga de caseta de directie ? Daca ai nevoie de cea din interior (in functie de ce model de Pajero ai) te pot ajuta. " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Iulie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: articulatii coloana directie Pajero Am joc in cele doua articulatii care se vad in compartimentul motor pe coloana de directie . Nu stiu daca gasesc doar articulatiile sau trebuie sa caut toata bucata de teava cu tot cu cele doua articulatii. Masina este Pajero Classic 2.5 LWB 2002 Multumesc, astept raspuns In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: articulatii coloana directie Pajero Esti sigur ca ai joc in cele 2 articulatii ? La fel am banuit si eu si pana la urma s-a dovedit a fi caseta de directie! Ce simptome are coloana de directie ? Incearca sa blochezi levierul de comanda/Pitmman/ si misca usor stanga, dreapta si dupa aceea vei vedea ce este sau nu in regula la tine! Mai mergi si la alt meserias nu te baza decat pe unul decat daca are referinte serioase! Bafta multa! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: articulatii coloana directie Pajero Sa traiasca nea marian o mie de ani !!! Mecanicul a tinut de coloana de directie si eu am miscat de volan... se simte un mic joc in crucile sau cum draq se numesc articulatiile alea doua. Nu e nimic grav dar nu-mi place sa stiu ca e ceva in neregula la masina :) In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: articulatii coloana directie Pajero chiar nu a mai schimbat nimeni articulatiile astea? :hl In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: articulatii coloana directie Pajero Despre ce Pajero e vorba ? Merge pusa coloana de la mk 1? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Iulie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: articulatii coloana directie Pajero scrie mai sus : Pajero Classic lung 2.5 fabricatie 2002; nu stiu daca merge de MK1... In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: articulatii coloana directie Pajero la pajero 2 am schimbat eu.nu se merita noi.nu cred ca gasesti cruci separate.doar coloana noua si sigur e f scumpa.asigura-te ca nu are joc din coloana in sine.are o tija culisabila si se fixeaza in cealalta pe baza unei bucsi de plastic.e posibil ca jocul sa fie de acolo si sa ai impresia ca de fapt sunt crucile.te salut 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate