Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scaune portbagaj Discovery 1

alexandruvoinea

Postări Recomandate

Re: Scaune portbagaj Discovery 1

Evident ca se pot monta, totul e sa gasesti scaunele in buna stare. Ma refer adica sa le gasesti undeva la dezmembrari, ca noi nu merita, sunt extrem de scumpe. si, cand le iei, sa le iei cu tot cu montura. Partea proasta e ca se gasesc mai greu, sunt primele piese de interior care dispar de la dezmembrari.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vin cu urmatoarea intrebare: Se pot monta pe Discovery 1 scaune ca cele de la Discovery 2? Daca da unde pot gasii 2 astfel de scaune? Daca a mai facut cineva operatia asta as dorii niste detalii.

La Disco 2 vin ca o banca normala, dar pe Disco 1 e mai putin spatiu nu stiu daca mai e loc. Eu am scaunele suplimentare originale pe Disco 1 si am folosit o singura data 1 sacun.

Nu stiu daca se poate tehnic si daca merita diferenta.

You don't even think to call me "Godfather"
Link spre comentariu

Problema scaunelor din spate apare daca te opreste vreun cap de creta care nu si-a facut planu': daca in talon masina e cu 7 locuri si nu ai scaunele iti ia talonu si te trimite la RAR=omologare individuala! Aceeasi chestie daca in talon sunt 5 locuri si in masina sunt 7 persoane. Asa ca, cel mai bine e sa te conformezi talonului(ca sa nu ai batai de cap). Mie imi lipseste unul din scaune(a fost montat candva rezervorul de gaz in locul lui, inainte ca masina sa capete motorul actual). La RAR, cand am fost pentru autentificare, am avut inspiratia sa zic ca e rupt si e la sudor sa il repare...se pregatea deja sa ma trimita la omologare.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Veti rade dar va spun ceva ... am vazut cu ochii mei un tip la care i s-a bulit bancheta din spate la un defender si si-a facut la comanda la unii care faceau mobilier din lemn o clona perfecta...arata de zici ca era de acolo si mai era si comod....au prins niste corniere de cadru si l'au fixat.... a zis ca dupa ce se degradeaza isi face altul ca l-a costat 400 ron toata lucrarea.... asa ca fapt divers.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Ca posesor de Disco 2 7 locuri transformat in 5 iti pot da niste sfaturi de ce nu poti sa faci ceea ce vrei:

- portbagajul la Disco 2 este mai mare ca la Disco 1 (vezi dimensiunile masinii)

- pozitia scaunelor la Disco 2 este spre inainte, iar Disco 1 sunt bancute

- scaunele la Disco 2 se rasateaza pe panourile interioare printr-un sistem de pirghii care la Disco 1 nu exista (daca una din parghii nu exista scaunele nu se deschid in pozitia corecta)

- sistemele de centuri de siguranta sunt pozitionate diferit

- la Disco 2 ai si tetiere care se rabateaza din panoul de deasupra usii spate

In concluzie ai multe lucruri de modificat chiar daca primesti scaunele cadou.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 4 ani mai târziu...

Exista Disco I cu trei usi si 7 locuri original, sau posibilitatea de a monta scaune in porgabaj la Disco cu 3 usi?

Se pot monta daca ai scaunele cu tot cu mecanismul de prindere.

Scaunele se monteaza in locul cutiilor de depozitare pe care le ai in porbagaj.

Bafta.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare