Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina Mea Freelander (Ursoiu')

Sir. Kid

Postări Recomandate

Re: Masina Mea Freelander (Ursoiu')

Mihai, tu mergi cu balena pe masina mereu? Eu am una identica cu a ta si in concediu mi-a consumat cu 30% in plus, la 140-150km/h,aproape vedeam acul de ma motorina cum scadea...

Cum am ajuns acasa, am dat-o jos.E foarte buna,dar te arde la consum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 129
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut Mihai ...!! Stefan sunt ...ne-am intalnit in benzinarie acum ceva seri...felicitari pt "ursoiu " e foarte tare .....:wink:

Vroiam sa te intreb in legatura cu IRD-ul ,stii ca la mine s-a dus ...vroiam sa te intreb de unde din Anglia ai cumparat kit de reparatie (pinion si coroana ),ma intereseaza si pe mine ..

mersi

Link spre comentariu

salut Mihai ...!! Stefan sunt ...ne-am intalnit in benzinarie acum ceva seri...felicitari pt "ursoiu " e foarte tare .....:wink:

Vroiam sa te intreb in legatura cu IRD-ul ,stii ca la mine s-a dus ...vroiam sa te intreb de unde din Anglia ai cumparat kit de reparatie (pinion si coroana ),ma intereseaza si pe mine ..

mersi

Salut!

In primul rand Pinionul si Coroana le iei de pe Ebay UK sau oriunde altundeva pentru ca toate sunt facute in Turcia, cu alte cuvinte sunt cam singurii care produc piesa asta. Unde gasesti mai ieftin, cu atat mai bine. Kitul de reparatii il iei de la Land Atelier dar atentie!, Ird-ul nu este compus numai din coroana, pinion, rulmenti, semeringuri.

In alta ordine de idei incearca pe http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/ pentru un IRD complet si garantat fara batai de cap.

Succes

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Buna ziua din nou,

Dupa 6 ani petrecuti impreuna a venit momentul sa ma despart de Freelander-ul meu de nadejde.

Am calatorit impreuna prin toata Europa, pe soare sau pe ploaie, pe vant sau pe ninsoare.

Sper ca noul propietar sa se bucure de el si sa aibe grija de el.

Dupa vanzarea lui am ramas cu kit-ul de inaltare so... :

Kit de inaltare 2'' ~ 50mm(4Buc) + distantiere roti 1''(4Buc) + suruburile necesare.

Pozele cu masina le gasiti mai sus.

Nu sunt necesare alte modificari. (conducte de frana etc.)

Masina se comporta excelent.

Unghiurile la roti se regleaza fara problema pentru o rulare normal.

Pretul lor de noi a fost peste 600E iar acum cer pe ele 300E, fiind sh dar fara absolut nici o problema.

0723782783 - Mihai

Daca am pus gresit anuntul aici, imi pare sincer rau dar m-am gandit ca poate cei din clubul4x4/LR or sa fie interesati intrucat se cunoaste masina.

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

Pentru ca masina s-a vandut, topicul asta se inchide!

Pentru vanzarea pieselor, pune anunt in sectiunea dedicata.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare