cezar333 Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Sal baieti... am o problema cu rulmentii pe fata la jimny si am vazut ca preturile variaza destul de mult la comercianti... va rog pe aceasta cale sa ma indrumati si pe mine de unde si ce sa cumpar exact... tin sa precizez ca mai am schimbat un rulment pe fata care am dat 170 ron si m a tinut cam 2 luni, asa ca astept aici sa ziceti surse, preturi, coduri, marci, pareri ........multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... Salut, daca te referi la rulmentii kingpin codul suzuki este Kingpin Bearing 09265-15006 eu am luat acum 5zile de la alpadrino cu 50Ron bucata rulmentul si 16ron simeringul de la planetara. Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Iulie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... Merci de informatie... bun pretul.. ai cumva sa mi dai si mie codul de la semering?ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... Salut Front Axle Shaft Oil Seal 09283-26016 informatii mai multe gasesti aici http://www.bigjimny.com/index.php?option=com_content&view=article&id=56:161210-jimny-parts-list&catid=62:information&Itemid=63 si ca sa vezi ce au pe stoc http://www.al-padrino.ro/ in stanga cautare "Articol (cod sau EAN):" Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Iulie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 (editat) Re: Rulmenti fata Jimny ... Din pacate nu i rulmentul de care am nevoie...la mine imi trebuie chiar rulmentul de la roata .. e mult mai gros si mai solid...:hl asta e piesa mai mult ca sigur: Stie cineva de unde o pot lua la un pret mai bun? ms Front Wheel Bearing 09267-41001 KOYO DAC4168W Editat Iulie 28, 2011 de cezar333 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... Vezi ca aveau la Unix cu vreo 230lei parca. Dai o fuga pana la ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... incearca la skf,macar astia is de calitate VKBA3969 cred ca asta-i codul pt kit-ul de rulment fata,dar nu sunt sigur ca este ce trebuie pentru masina ta da un telefonla skf si vezi din cataloagele lor ce-ti trebuie Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... Multumesc frumos LorD'eko si flaviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... sa nu comanzi de la magazine auto rulment SKF, ca poate primesti ca mine rulment koyo in cutie SKF. Am vorbit cu baietii de la SKF si mi-au zis ca daca vreau SKF sa comand la magazin de rulmenti... ...sau.... poate vrei Koyo :) Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... am inteles.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... am inteles.. si nu prea... am comandat la un magazin in care aveam incredere rulmeunti skf si am primit in cutie rulmenti koyo :/ dar scrie pe ei japan... or fi buni de ceva? ii ridic pe astia sau ce sa fac? ca am fost la magazin la SKF si mi au zis ca ei nu vand din magazinul lor la autovehicule... ci au doar rulmenti industriali ceva de genu? HELP? ii ridic pe aia koyo..? au fost 2 mil bucata.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... Daca sint ce trebuie ridica-i. Koyo sint furnizorul OEM pentru Suzuki. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... si nu prea... am comandat la un magazin in care aveam incredere rulmeunti skf si am primit in cutie rulmenti koyo :/ dar scrie pe ei japan... or fi buni de ceva? ii ridic pe astia sau ce sa fac? ca am fost la magazin la SKF si mi au zis ca ei nu vand din magazinul lor la autovehicule... ci au doar rulmenti industriali ceva de genu? HELP? ii ridic pe aia koyo..? au fost 2 mil bucata.. haha! ai patit-o si tu! asta-i faza cu globalizarea, baietii pun ce vor "atata timp cat sunt respectate standardele..."bla bla bla. Una peste alta sunt buni si Koyo (e adevarat, sunt OEM-uri). Dar SKF se lauda ca sunt mai buni ai lor (si sunt si mai scumpi). Deci ti-au bagat si tie mana in buzunar! :uameni Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Rulmenti fata Jimny ... multumesc pentru sfaturi ... i am luat asa .. sa vedem cat or sa tina...mda.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Re: Rulmenti fata Jimny ... Am patit-o si eu cu rulmenti Koyo in cutie SKF, asa ca am sapat un pic, si am aflat ca e normal. SKF vinde "kitul" de rulment (clips, simering,... + rulment). si am gasit un pdf la SKF pe site, unde se explica clar ce contin diversele kituri, iar la VKBA3969 scrie clar, rulment KOYO DAC4168ceva. M-am gandit sa incerc si sugestia lui Lord'Eko cu rulmenti pe role, nu pe bile, dar daca kitul SKF (ma rog, cu rulment KOYO) e 200 si ceva maruntis, rulment SKF VKBA3219 *(si am cautat, asta chiar e SKF) de aceleasi dimensiuni, dar cu role (pt Vitara) e .. un pic mai mult de dublu. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Rulmenti fata Jimny ... KOYO sunt foarte buni nu trebuie sa va simtiti pacaliti!! Sunt rulmenti de prima echipare si la toyota si alte firme japoneze. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate